Βαθμολογία

«Ασταμάτητος» ο Πανιώνιος

Εντυπωσιακή νίκη πήρε ο Πανιώνιος, που κέρδισε με σκορ 5-1 τον Ελευθεριακό, για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Όπως μαρτυράει και το σκορ, η ομάδα της Λάρισας ήταν καλύτερη και έφτασε έτσι σε μια δίκαια νίκη.

Στο 23ο λεπτό ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ, όταν ο Γιώργος Κίτσας κέρδισε ένα πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 25ο λεπτό, ωστόσο στο 33’ ο Πανιώνιος μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ, όταν ο Παρασκευάς Βασιλείου εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Γιώργος Κίτσας στην συνέχεια της φάσης έκανε το 2-1.

Στο 39’ ο Παναγιώτης Κίτσας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-1 για τον Πανιώνιο, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έτσι στο 65’ ο Δημόπουλος έκανε το 4-1 μετά από πάσα του Παναγιώτη Βασιλείου. Το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Αποστόλη Κορομηλά το έβαλε ο Γιώργος Κίτσας, που μετά από πάσα του Δημόπουλου, διαμόρφωσε το τελικό 5-1 στο 87ο λεπτό.

Πανιώνιος(Αποστόλης Κορομηλάς): Ευθυμίου Ν., Ευθυμίου Παρ., Βασιλείου Παν., Κανής, Καρδαμίλης, Σκέντζας Χρ.(68’ Σκέντζας Ηλ.), Βασιλείου Παρ., Σκέντζας Β., Κίτσας Γ., Κίτσας Παν.(65’ Σκέντζας Στ.), Σκέντζας Γερ.(27’ Δημόπουλος λ.τ.).