Βαθμολογία

Με ένα γκολ «έλαμψε» το Μελισσοχώρι

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου, κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 0-1 τον Άρη Κουλουρίου, για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως με τους Κοτάκο, Σιδηρόπουλο, Παλαμά, Παπαγεωργίου και Αρλέτο.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν γκολ, όταν στο 70ο λεπτό ο Ευαγγέλου, έκανε το 0-1. Από εκεί και πέρα, για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε ο Αρλέτος με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90ο λεπτό, όταν ανέτρεψε τον Ζαφειρούλη στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει παράλληλα την βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουτσογιάννης, που όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια την είδα να καταλήγει άουτ.

Άρης Κουλουρίου(Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβατζάρας, Μιχόπουλος(65’ Νάκος), Αρλέτος, Κουτσιαντάς, Χάμος, Δέλλας, Σιδηρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κοτάκος(75’ Σέλλας), Παλαμάς, Νεράντζης.

Αστέρας Μελισσοχωρίου(Ηλίας Αράπης): Ζούμπος, Παπαϊωάννου, Τζεμολάρι, Βαλώζος Β., Αγγελούλης, Γουρνάρης(55’ Σάββας λ.τ.), Λιάγκας(70’ Μπουτίνας), Κουτσογιάννης, Ζαφειρούλης, Ευαγγέλου, Μητός(80’ Κουρούπης).

Γιώργος Μητσιούλης