Βαθμολογία

Έ(Χ)ασαν πολλές ευκαιρίες

Δόξα Αρμενίου και Π.Α.Ο. Καλαμακίου, έμειναν στο 0-0 για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι δύο ομάδες, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο το σκορ παρέμεινε στο ισόπαλο 0-0, με τους δύο αντιπάλους, να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Στο 10ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Καψούρη στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει πως πρέπει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 40’ ,με τον Ρακιντζόγλου, να στέλνει την μπάλα άουτ σε κενή εστία.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παπαδημητρίου Δ., στο 73ο λεπτό έστειλε την μπάλα άουτ, από καλή θέση. Στο 80’ ο Φλαμούρ βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ωστόσο ο Καρακυρίτσης απέκρουσε. Λίγα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη τους φάση στο παιχνίδι, όταν ο Καψούρης δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, ο Συράκης προσπάθησε να αποκρούσει με την μπάλα όμως να κατευθύνεται προς τα δίχτυα, ωστόσο πάνω στην γραμμή, ο Νταμήτρος την έδιωξε σε κόρνερ.

Έτσι, το παιχνίδι τελείωσε με το ισόπαλο 0-0, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Δόξα Αρμενίου(Γιώργος Κουτέρης): Καρακυρίτσης, Ψάρρας, Γιαννούχος, Καραδημήτρης, Ρενάτο, Σολάκου, Καμπανάς, Γούλας(46’ Παπαδημητρίου Δ.), Παπαδημητρίου Τ.(70’ Κουτέρης), Καψούρης, Παπαστεργίου.

Π.Α.Ο. Καλαμακίου(Στέλιος Λιώρας): Συράκης, Τζαβέλας, Παπαδημητρίου(60’ Καράτζιος Θ.), Καλόγηρος, Νταμήτρος, Παπαδούλης, Σφέτσος Κ., Φλαμούρ, Ρακιντζόγλου, Σφέτσος Αλ., Ρόιδος(70’ Καράτζιος Γρ.).

Γιώργος Μητσιούλης