Βαθμολογία

Ο Αμπελωνιακός επικράτησε του ψυχωμένου Σμόλικα

Συνέχισε το σερί νικών του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, ο Αμπελωνιακός, που αυτήν την αγωνιστική κέρδισε με σκορ 1-2 τον Σμόλικα μέσα στην Φαλάνη και μεγάλωσε περισσότερο την βαθμολογική του διαφορά από τους διώκτες του, παραμένοντας παράλληλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 30ο λεπτό ο Παλάσκας έβγαλε με πάσα τον Κακαβίτση σε θέση βολής κι αυτός έκανε το 0-1. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι, είχαν κάποιες ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο  τέρμα, απειλώντας κυρίως με Δάσσιο και Κόκκινο.

Ο Σμόλικας όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80’ με τον Δάσσιο, που έκανε το 1-1, φέρνοντας το παιχνίδι και πάλι στα ίσια. Στο 87’ ο διαιτητής απέβαλε τον Νεστορίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα από την πλευρά του Σμόλικα, όπως επίσης και τον τερματοφύλακα του Αμπελωνιακού, Γκικούδη, αλλά και τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα του Σμόλικα, Γραβάνη που ήταν στον πάγκο.

Τελικά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η ομάδα του Αμπελώνα κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ, με τον Κατσούλη, που διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και χάρισε το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Μόρας, Λιούσκας, Δολιάνης, Νεστορίδης, Μανιώτης, Χατζηγιάννης(65’ Κόκρας), Γανός(55’ Τανάγιας Χρ.), Πατσής(75’ Λιάκος), Κόκκινος, Τσιρόπουλος, Δάσσιος.

Αμπελωνιακός(Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Ρόκα(87’ Φαρμαγιάννης), Πρικάκης(85’ Μούργκας), Τζιαρτζιάνης, Κωτούλας, Κούρος, Τσετιροκλής, Γρηγορίου, Μπίκος, Παλάσκας(80’ Κατσούλης), Κακαβίτσης.

Γιώργος Μητσιούλης