Βαθμολογία

Πέρασε και ο Φαλανιακός από την Τερψιθέα

Δεύτερη σερί νίκη για τον Φαλανιακό που πέρασε από την έδρα του Μαχητή Τερψιθέας με σκορ 3-1. Συνεχίζει να απογοητεύει ο Μαχητής, που αν οι συγκυρίες ήταν διαφορετικές πέρυσι, ίσως και να αγωνιζόταν ακόμα στην Γ' Εθνική...

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 15' όταν ο Αλατάς με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Πανταζή, νίκησε τον γκολκίπερ Παπαρσένο για το 0-1.

Ακολούθησαν δύο δοκάρια για την ομάδα του Φαλανιακού. Αρχικά, στο 28' σε φάουλ του Αλεξανδρή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα και ο Μανακούσιος με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η ομάδα του Φεραίου Γιαννακού αδυνατούσε λοιπόν να καθαρίσει το ματς από το πρώτο μέρος και αυτό έδωσε την ευκαιρία στην νεανική ομάδα της Τερψιθέας να βγει μπροστά και να κυνηγήσει την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 40', όταν ο Παναγιώτης Παϊτέρης με ωραίο σουτ νίκησε τον Μιγδάνη για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Γιώργου Καμάκα, αφού στο 65'  Λιλολάρι με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αλεξανδρή πέτυχε το 1-2.

Ο Φαλανιακός είχε και τρίτο δοκάρι στο ματς στο 69', σε απευθείας κόρνερ του Αλεξανδρή, ενώ στο 71' ο Ιγγλέζος σκόραρε, με το γκολ όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο 75', όταν ο Ιγγλέζος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 υπέρ του Φαλανιακού.

Οι συνθέσεις

Μαχητής Τερψιθέας (Γιώργος Καμάκας): Παπαρσένος Α., Ζωσημίδης, Παπαδημητρίου (70′ Ζητούνης), Παραφέστας, Μάγγος, Τσούτσας, Παϊτέρης, Μολάς (80′ Τσένος), Τσιώμης, Καραμπούζης, Μπιρόλ (70′ Αγγελής).

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Μιγδάνης, Φατούρας, Χριστιανίδης, Βαρσάμης, Μανακούσιος, Λιλολάρι, Πανταζής Γ., Παπαγεωργίου (46′ Ιγγλέζος), Πανταζής Θ. (77′ Φραγκογούλας), Αλεξανδρής, Αλατάς (60′ Μπλέντι).

Διαιτητές: Τσιτσιρίκας Α., Βασιλός Α., Αρχοντής Κ.