Βαθμολογία

Τους χώρισε ένας Μπένος...

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως ο Αχιλλέας βρήκε τη λύση στα πόδια του Πολύκαρπου Μπένου και κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 1-0 με αντίπαλο την αξιόμαχη Αστραπή Ν. Πολιτείας στα Φάρσαλα. Σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν κάποιες ευκαιρίες, όμως έπρεπε να φτάσουν στο 75ο λεπτό και αφού η Αστραπή έμεινε με παίκτη λιγότερο για να πάρουν την νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αχιλλέας είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο 30', όταν από σέντρα του Σβερκούλη, ο Τσιανάκας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Στο δεύτερο η Αστραπή απείλησε στο 55', όταν το σουτ του Σουλτούκη από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο άουτ.

Στο 60' οι ισορροπίες άλλαξαν, αφού η Αστραπή έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ψωμολιά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η λύτρωση για την ομάδα του Αχιλλέα ήρθε στο 75ο λεπτό, όταν ο Μπένος με σουτ μέσα από την περιοχή και μετά από σύγχυση στην άμυνα της Αστραπής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπρέλλα για το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Παναγιώτης Κορδαλής): Κουτσουκέρας, Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Α., Τσούλης, Πατσούρας, Αντωνιάδης, Κομισόπουλος, Σβερκούλης ( 90’ Βόπης), Παλαμίδας ( 46’ Κατσανάκης), Μπένος ( 85’ Γιαχνής), Βούλγαρης.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Μπατζέλας, Ζαφειρούλης, Ψωμολιάς, Χασιώτης, Φλώρος, Σουλτούκης ( 70’ Παπαμάνος), Κολιοφούτης ( 85’ Καλτσάς), Καψιώχας, Αρσένης ( 80’ Αποστόλου), Κυριάκος.

Διαιτητές: Βλιώρας Λ., Παπαδημητρίου Χ., Γκαρέλης Κ.