Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για τον Αετό

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αετός Μακρυχωρίου, που επικράτησε στην έδρα του της Δόξας Βλαχογιαννίου με 2-1, μιας ομάδας που ξεκίνησε την σεζόν με βλέψεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και είχαν δοκάρι στο 15' σε σουτ του Γκαραλιάκου.

Στο 30'ο Αετός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με γκολ του Νικούλι μετά από σέντρα του Τίκου για το 1-0, ενώ στο 45' και πάλι ο Νικούλι από σέντρα του Γκαραλιάκου αυτή τη φορά πέτυχε το 2-0 στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με αέρα δύο τερμάτων.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Μακρυχώρι ξεκίνησε καλύτερα και είχε νέο δοκάρι στο 50' με τον Αργύρη.

Το μόνο που κατάφερε τελικά το Βλαχογιάννι ήταν να μειώσει στο 80' στο τελικό 2-1 με κεφαλιά του Ιωαννίδη έπειτα από σέντρα του Κοντοθανάση.

Στο 85' η Δόξα είχε μια καλή στιγμή για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως το σουτ του Τζιόλα από καλή θέση αποκρούστηκε από τον Κουρδή και το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κουρδής, Καρκαντάς, Τίκος, Δάσσιος, Καλπίας, Παυλόπουλος, Γκαραλιάκος (70′ Μητσογιάννης), Αργύρης, Φουσίκας (90′ Χατζηανδρέου), Νικούλι, Κοιλούκος (85′ Χρόνης).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Μήσιος Δ., Αναγνώστου, Μεζίνι (75′ Λιόλιος), Ιωννίδης, Μήσιος Ν., Γκουρομπίνος (80′ Γκαραβέλης), Κοντοθανάσης, Δήμου (70′ Φαρμάκας), Τζιόλας, Αθανασόπουλος.

Διαιτητές: Δρυστέλλας Α., Καραμπούλας Θ., Τσιτρούλης Θ.