Βαθμολογία

Στο 90’ «λυτρώθηκε» η Νίκαια!

Ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι έγινε την Κυριακή το μεσημέρι ανάμεσα στην ομάδα της Νίκαιας και τους Αγίους Αναργύρους κρατώντας σε αγωνία τους φιλάθλους μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Τελικό αποτέλεσμα 2-1 για τη γηπεδούχο ομάδα που τα κατάφερε έστω και στο τέλος!

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολύ νωρίς στο 8’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ και πίεζαν για ένα δεύτερο τέρμα. Όμως το γκολ πέτυχε η Νίκαια στο 30’ φέρνοντας το ματς στα ίσα. Στην επανάληψη το πρώτο 20λεπτο είχαν την υπεροχή οι φιλοξενούμενοι, πίεζαν για το γκολ, έκαναν φάσεις, δεν τα κατάφεραν όμως.

Από το 70’ και μετά, ανέβασε στροφές η Νίκαια, βοήθησε πολύ και ο Θάνος Τριανταφυλλόπουλος που πέρασε ως αλλαγή και έμελλε να είναι ο μοιραίος παίκτης που τελικά θα έδινε τη «λύτρωση» για την ομάδα του. Έτσι λοιπόν στο 90’ κατάφερε να γυρίσει το σκορ και να πανηγυρίσει τη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

8’ Βαθιά μπαλιά για τους Αγίους Αναργύρους, πήρε τη μπάλα ο πολύ καλός Αμαλαριώτης, έκανε το γέμισμα στον Τασιό και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

15’ Ωραίο σουτ του μαχητικού Γκατζούλη Δ. έξω από την περιοχή, δύσκολα απέκρουσε ο Παυλόπουλος.

30’ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκατζούλη Λ., έφτασε η μπάλα στον Γκατζούλη Δ., έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Παυλόπουλος και στην επαναφορά κατάφερε αυτή τη φορά να ευστοχήσει φέρνοντας το ματς στα ίσα (1-1).

50’ Έξω από την περιοχή ο Γκατζούλης Λ., έπιασε ένα ωραίο σουτ, ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ.

60’ Ο Σακελλαρίου από πολύ κοντά για τη Νίκαια, έστειλε την μπάλα άουτ.

67’ Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Σαλγκάμη, ο οποίος πήρε την κεφαλιά, ο Τζουβάρας έδιωξε σε κόρνερ.

80’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκαια με τον Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος έκανε ένα καλοχτυπημένο κόρνερ, έδιωξε με υπερένταση ο Παυλόπουλος.

90’ Ωραίος συνδυασμός του Γκατζούλη Λ. με τον Θάνος Τριανταφυλλόπουλο, ο τελευταίος με ένα ωραίο σουτ έδωσε τη λύτρωση στην ομάδα του σημειώνοντας το 2-1.  

ΑΕΔ Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Χίσα, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Δεμέστιχας, Γκουζιώτης, Γκατζούλης Δ., Σακελλαρίου (68΄Τριανταφυλλόπουλος), Μπακαρτζής, Γκατζούλης Λ., Ανδρεόπουλος (55΄Γκερελιώτης).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Βίλλης, Παπακώστας, Τσιφλίζογλου, Πλιάγκας, Κουσιάς (67’ Μπανάς), Μούμος, Σαλγκάμης, Τασιός, Χατζής, Αμαλαριώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κεραμίδας Ν., Κοντοβασίλης Γ., Χήτος Ν.

*Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ