Βαθμολογία

Μπορούσε και την ανατροπή η Δήμητρα

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Δήμητρα Γιάννουλης και ΠΑΟΛ Αβέρωφ στο "Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης", με τους "πράσινους" να έχουν κάθε δίκιο να τα βάζουν με την τύχη τους, αφού στο δεύτερο μέρος είχαν τρία δοκάρια και θα μπορούσαν να είχαν φύγει με το τρίποντο από μια δύσκολη έδρα.

Η μοναδική καλή στιγμή που καταγράφηκε στο πρώτο μέρος ήταν ένα χαμένο τετ-α-τετ του Πατσιωτού για την Δήμητρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 55', το Αβέρωφ ευτύχισε να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Ταρταμπούκας με διπλή προσπάθεια, έπειτα από πάσα του Ντούγκου έκανε το 1-0.

Η Δήμητρα απάντησε σχεδόν άμεσα, καθώς στο 62' ο Πατσιωτός με προβολή μετά από γύρισμα του Κοταρέλα ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Στα τελευταία λεπτά η Δήμητρα πίεσε για να πετύχει την ανατροπή, όμως οι Μάτος, Πατσιωτός και Κοταρέλας στάθηκαν άτυχοι σημαδεύοντας τα δοκάρια του Παζιάνα, με το 1-1 να μείνει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ: Παζιάνας, Μιχαήλ (80' Λισγάρας), Καφφές, Κλεισιάρης, Τσινούδης, Βαΐτσης (85' Καραγκιόζης), Κολοβός, Τσιρβούλης, Ντούγκος, Ελευθέρογλου, Ταρταμπούκας.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χατζημπύρος): Παναγιωτόπουλος, Φατούρας (65' Καραβασίλης), Εμμανουήλ, Αθανασίου, Φιλιππούλης, Θώμος, Μανάκας, Κοταρέλας, Νασιάκος, Σπανός (60' Μάτος), Πατσιωτός (80' Γκαλγκανόπουλος).

Διαιτητές: Μαστοροδήμος Χ., Πατέτσος Γ., Χατζηλιώντας Α.