Βαθμολογία

Γράφας ο επόμενος…

Όπως έγινε τελικά γνωστό ο Θωμάς Γράφας είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, καθώς τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και μάλιστα βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα Δένδρα και μαζί με τον Σάκη Αναστασιάδη είχαν την επίβλεψη της προπόνησης. Νωρίτερα βρέθηκε εκεί ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος που αποχαιρέτησε τους πρώην (πλέον) παίκτες του.

Ο 44χρονος τεχνικός έλυσε το Σάββατο τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα 1926 και στη συνέχεια μίλησε με τον πρόεδρο των «βυσσινί», Βαγγέλη Πλεξίδα. Οι δύο άνδρες τα βρήκαν και αποφάσισαν να συνεργαστούν. Ο Γράφας θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ΑΕΛ στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας

Ο Θωμάς Γράφας έχει εργαστεί ως προπονητής σε Αιγάλεω και Κηφισιά, ενώ πέρυσι οδήγησε τον Ηρακλή Ψαχνών στα πλέι οφ της Football League.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη πρόσληψη του κ. Θωμά Γράφα στη θέση του προπονητή με άμεσο συνεργάτη τον κ. Σάκη Αναστασιάδη. Ο κ. Σάκης Αναστασιάδης εξακολουθεί να κατέχει τη θέση του προπονητή της ομάδας Κ-20. Η ΠΑΕ ΑΕΛ με νεότερο δελτίο θα ανακοινώσει την αναπλήρωση του ιατρικού της επιτελείου. Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου».