Βαθμολογία

Ο Ηρακλής το… «δάμασε»!

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στο Δαμάσι, ο τοπικός Δαμασιακός γνώρισε οδυνηρή ήττα από τον Ηρακλή Λάρισας ο οποίος αποδείχθηκε αν και με λιγότερες ευκαιρίες πιο ουσιαστικός και κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς, αφού προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στην αρχή και στο 86’ να «κλέψει» τη νίκη (1-2).

Στο 16΄ο Καρακάνος έδωσε στον Λέτσιο, αυτός εξ’ επαφής έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 20’ ο Τσιτουρτζής βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 36’ ο ίδιος παίκτης έδωσε τη μπάλα στον Μπουνέ αυτός μόνος του μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 50’ φάουλ ο Καρακάνος, κεφαλιά ο Μπουνές, ο Μαγαζιώτης σε κόρνερ. Στο 59’ κάθετη πάσα του Καρακάνου στον Μπουνέ και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 70’ ο Ζαφειρίου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 για τον Ηρακλή. Στο 78’ φάουλ του Λόλα έξω από την περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 84’ ο Τσιτουρτζής βγήκε μόνος του, απέναντι στο τέρμα, το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Μαγαζιώτης.

Και αυτός που έδωσε τη νίκη με δύο προσωπικά του τέρματα για τον Ηρακλή ήταν ο Ζαφειρίου όταν στο 86’ με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-2 για την ομάδα του.

Δαμασιακός (Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Δούκας (77’ Μουσιάρης Θ.), Καλέσης (74’ Σεϊζης), Αυλογιάρης, Καρακάνος, Λέτσιος, Οικονόμου, Μουσιάρης Δ., Λόλα, Τσιτουρτζής, Μπουνές.

Ηρακλής Λάρισας (Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Κόλλιας, Μούτσιος (55΄Μπέης), Πότσης, Ξαφάρας, Τσέλιγκας, Γιαννακόπουλος, Ζαφειρίου, Δαλαμπύρας (65’ Κολομητρούσης), Νάστας, Κουρούμαλος (75’ Φιλλίπου).

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος Α., Γεωργίου Α., Αθανασούλας Λ.

Βάσω Γκατζούλη