Βαθμολογία

Η Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων πήρε τη νίκη!

Σε πρωινό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το πρωί στα Φάρσαλα, η Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων επικράτησε με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού Αμπελιάς για την Β’ ΕΠΣΛ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και νωρίς στο 25’ άνοιξαν το σκορ με τον Σακελλαρίου ο οποίος μετά από σουτ του Πέτσα και την απόκρουση του τερματοφύλακα πήρε το ριμπάουντ και από πολύ κοντά έκανε το σουτ και άνοιξε το σκορ.

Το παιχνίδι ήταν καλό και είχε αρκετές φάσεις. Στο 20’ για τους φιλοξενούμενους ο Σαλής από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 60’ και το 70’ ο Μουστάκας για τα Φάρσαλα είχε δύο τετ α τετ στα οποίος αστόχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε η Αμπελιά αν παρουσιαζόταν περισσότερο δυναμική να ισοφαρίσει το παιχνίδι αφού ο Σαλής στο 60’ έχασε πάλι μοναδικό τετ α τετ. Η τελευταία φάση ανήκει στους γηπεδούχους όπου ο Μουστάκας αποδείχθηκε πάλι άτυχος, αφού έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων: Στεργιόπουλος, Μάρκου, Σαμιώτης, Σακελλαρίου, Δημακόπουλος, Καραμπέρης, Καψιώχας, Αναγνώστης (85’ Μπασαγιάννης), Μισαϊλίδης (80’ Καρακώστας), Πέτσας (70’ Τύμπας), Μουστάκας).

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Αποστολάκης, Γκοντοβάς (60’ Κοσκοβίτης), Ντίνος, Ακρίβος, Τολιόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Πουλάκογλου, Σαλής, Ζαχαράκης, Μπατσκίνι, Κατσικόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμούστος Α., Ντίνου Φ., Παπαχατζής Α.

Βάσω Γκατζούλη