Βαθμολογία

Μοιρασμένο παιχνίδι στο Κουτσόχερο

Άγιος Θωμάς και Ελευθεραί ολοκλήρωσαν το παιχνίδι τους την Κυριακή το πρωί χωρίς να σημειώσουν κάποιο τέρμα για τον 2ος όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, πολύ νωρίς στο 4’ ο Καββαδίας έκανε ένα ωραίο σουτ για το Ελευθεραί, απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας.

Στο 22’ ο Σαλοκανάς μετά από γύρισα του Ευαγγέλου έκανε το σουτ, αλλά και πάλι απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 36’ δυνατό σουτ του Καλούση έδιωξε ο Μπακαρός, στο 74’ ο Σαλοκανάς έκανε νέο σουτ, αλλά πρόλαβε ο αμυντικός και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 79’ σουτ του Πιστάλη, πρόλαβε ξανά ο τερματοφύλακας και στο 83’ ψηλοκρεμαστό σουτ του Εμμανουήλ, πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο Άγιος Θωμάς αγωνίστηκε από το 50’ με παίκτη λιγότερο μιας και ο Καραγιάννης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη.

Άγιος Θωμάς: Παπαρδέλας (8’ λ.τ. Λιούτας), Μπαρτσιάλης, Πανέτσος, Μηλιώνης, Πρασσάς, Αντωνόπουλος (75’ Πιστάλης), Νεράντης, Καραγιάννης, Ευαγγέλου, Καλούσης, Σαλοκανάς (80’ Εμμανουήλ).

Ελευθεραί: Μπακαρός, Αντωνόπουλος, Κατσαβριάς (65’ Φανίδης), Σαράντος, Μέκρας Χ., Μέκρας Γ., Ευστρατίου (80’ Τζουρμακλιώτης), Ευαγγέλου (46’ Κουτρουμπής), Καββαδίας, Ντάλλας, Καραγιάννης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρεντόπουλος Ι., Τάνας Ι., Τσατσαρώνης Κ.

Βάσω Γκατζούλη