Βαθμολογία

Είχε την ουσία η Ανθούπολη

Μία σημαντική νίκη σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής η Ανθούπολη στο γήπεδό της επί της Κυψέλης με σκορ 2-0 για την Β’ ΕΠΣΛ. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Σκορδίλης (8’) και Νίκου (56’). Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε η Ανθούπολη το ματς λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Χατζηρούφα στο 76’.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Με υπηρεσιακό τεχνικό (Αλέξη Κακανούλια) παρατάχθηκε η γηπεδούχος ομάδας μετά την λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Ταχτιντή την περασμένη εβδομάδα και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλων Βρυσιών.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό παρά την άσχημη εικόνα του αγωνιστικού χώρου, οι δύο ομάδες προσπάθησαν και σε ένα μεγάλο ποσοστό κατάφεραν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν νωρίς το σκορ και στην επανάληψη με ένα ακόμη τέρμα να κλειδώσουν τη νίκη. Από την άλλη η Κυψέλη, αν και στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο γκολ και έτσι στο τέλος γνώρισε την ήττα.

Το φιλμ του αγώνα

8’ Ο Σκορδίλης κατέβασε πολύ όμορφα τη μπάλα και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 (θύμισε το δεύτερο γκολ του Στεφανίδη κόντρα στον Πιερικό!).

30’ Ωραία προσπάθεια του πολύ καλού Παπαγιαννούλη, πάσα στον Σκορδίλη, η μπάλα λίγο άουτ.

31’ Νέο σουτ του Σκορδίλη, δύσκολα έδιωξε ο τερματοφύλακας της Κυψέλης.

53’ Πολύ καλό σουτ ο Μπακαλός, η μπάλα λίγο άουτ.

56’ Σέντρα του Σκορδίλη, σουτ ο Νίκου και 2-0.

62’ Ωραία προσπάθεια από Σκορδίλη και Τσιάτα Φ., δύο διαδοχικά σουτ, η μπάλα όμως δεν τους έκανε το χατίρι.

71’ Καλό σουτ ο Τσιαμπάζης, λίγο άουτ η μπάλα.

74’ Σουτ πολύ καλό ο Μίχος, ο τερματοφύλακας της Κυψέλης σε κόρνερ.

75’ Ο Παπαπαγιαννούλης έδωσε την πάσα στον Τσιάτα Φ., σουτ ο τελευταίος, έδιωξε δύσκολα ο κίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ανθούπολη (Αλέξης Κακανούλιας): Χάμος, Παπαδημητρίου, Τσιάτας Κ. (72’ Μίχος), Χατζής, Σαπουνάς, Παυλίδης, Χατζηρούφας, Νίκου (58’ Τσιβάκας), Σκορδίλης, Παπαγιαννούλης (81’ Μακρυνίκας), Τσιάτας Φ.

Κυψέλη (Βασίλης Δραγατσίκης): Κουκουφίκης, Μπαλάς, Κοκότσικας, Ζιόμπορας (76’ Ζημιανίτης), Θεοδωρόπουλος, Γουρνάρης, Χατζόπουλος (27’ λ.τ. Μπακαλός), Χατζηλαδάς, Γούσης, Τσιαμπάζης, Κασιός.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης Α., Κοντοβασίλης Ν., Κυρατζής Γ.