Βαθμολογία

Νέα γκέλα για Ολυμπιακό Βόλου, ανεβαίνουν τα Χανιά

Ακόμα δύο σημαντικούς βαθμούς απώλεσε ο Ολυμπιακός Βόλου που έμεινε στο ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας με τον Αγροτικό Αστέρα – Άνετη επικράτηση για τη Χανιά, 3-0 τον Πανηλειακό.

Με μόλις μία νίκη στα πρώτα του τέσσερα παιχνίδια έμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα του Αγροτικού Αστέρα, ο οποίος από την πλευρά του πήρε τον πρώτο του βαθμό στη φετινή σεζόν.

Για τον Βόρειο Όμιλο η Λαμία πήρε ακόμα μία σπουδαία νίκη επικρατώντας 1-0 του Εθνικού Γαζώρου εκτός έδρας. Σπουδαίο «διπλό» για την Αναγέννηση Καρδίτσας στην έδρα του Φωκικού με 2-1 στο τελευταίο παιχνίδι του Βορείου Ομίλου.

Στο Νότιο Όμιλο η ΑΕΚ έκανε τεράστια ανατροπή επικρατώντας 2-1 του Αχαρναϊκού με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στις άλλες αναμετρήσεις ο Παναιγιάλειος κόλλησε στο ισόπαλο 0-0 με τον ΑΟΤ Αλίμου. Η Επισκοπή επιβλήθηκε 2-0 του Ηρακλή Ψαχνών για να αναρριχηθεί βαθμολογικά, ενώ τέλος τα Χανιά πήραν σπουδαία νίκη με 3-0 απέναντι στον Πανηλειακό εκτός έδρας.