Βαθμολογία

Θύελλα για άνοδο!

Με κορυφαίο τον Ηλία Λυμπίκη η Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου επιβλήθηκε με 2-0 του Ατρομήτου Δασοχωρίου εντός έδρας και διατηρήθηκε έτσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Όλυμπο Γόννων.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Ηλίας Λιμπίκης κέρδισε ένα φάουλ σε εξαιρετικό σημείο έξω από την περιοχή. Το φάουλ αυτό δεν άφησε να πάει ανεκμετάλλευτο ο Βαγγέλης Παππάς που με ιδανική εκτέλεση νίκησε τον γκολκίπερ του Ατρομήτου για το 1-0.

Στο 9' η Θύελλα έχασε μια καλή ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο γκολ, όταν ο Ηλίας Λιμπίκης έπειτα από πάσα του Ξεφτέρη βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά πλάσαρε λίγο άουτ.

Η ομάδα του Στέφανου Μπόρα καθάρισε το ματς στο 20', όταν από μπαλιά του Γιωργάκη, ο Ηλίας Λιμπίκης με διαγώνιο πλασέ χρήστηκε σκόρερ πετυχαίνοντας το 2-0 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 53' σε σουτ του Τάμπλη εκτός περιοχής.

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου: Γιαννάκος, Τάμπλης, Γιωργάκης, Μητούλας, Λιμπίκης Αθ., Παππάς, Γραμμένος Απ. (85' Βαλιάκος Αθ.), Ξεφτέρης (87' Μπρέλλας Α.), Σαπουνάς (80' Βαλιάκος Π.), Βαλιάκος Μ., Λιμπίκης Η.

Διαιτητές: Μακρής Κ., Παραφέστας Δ., Τσακνάκη Δ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης