Βαθμολογία

Με ηγέτη τον Τζερεμέ

Με ηγέτη τον Τζερεμέ που πέτυχε ένα γκολ και δημιούργησε άλλο ένα, η Αναγέννηση Φαρσάλων έκαμψε την αντίσταση των Ατρομήτων Λάρισας με σκορ 2-1 εντός έδρας και πέτυχε έτσι την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο και πριν ανοίξει το σκορ, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες είχαν από δύο καλές φάσεις.

Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο 40', όταν ο Τσιάμπας έπειτα από ωραία ενέργεια και σέντρα του Τζερεμέ πέτυχε το 1-0.

Οι Ατρόμητοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 60', όταν οι παίκτες του Θοδωρή Βουτυρίτσα εκτέλεσαν γρήγορα ένα κερδισμένο φάουλ, την ώρα που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν στον διαιτητή της συνάντησης και ο Νταφόπουλος με ιδανικό τελείωμα μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια.

Την νίκη τελικά στην Αναγέννηση Φαρσάλων χάρισε στο 85ο λεπτό ο Τζερεμές που σκόραρε έπειτα από μπαλιά του Κώστα Θεοχάρη για το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων: Γκατζανάς, Τσάμπας, Μπουλάρι, Τριανταφύλλου (73' Μουτκανάς Ε.), Μπόγκας, Ρούμπας, Θεοχάρης Ι., Μουτκανάς Θ. (46' Δημητρόπουλος), Τζερεμές, Τράντος, Θεοχάρης Κ. (88' Δημουλάς).

Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας: Στεφούδης, Κοντομάνος, Γερακίνης (46' Νταφόπουλος), Κόκκινος, Μάρης, Ιωαννίδης, Χατζής, Αμαρλαριώτης (82' Τσανάκας), Καρανικολός (46' Τόπης), Ζιάκας, Σκωτεινιώτης.

Διαιτητές: Σάρρος Φ., Νάκας Χ., Τάνας Ι.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης