Βαθμολογία

Αλεξικέραυνη η Ελάτεια!

Η Θύελλα Ελάτειας δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Κεραυνό Δένδρων, του οποίου και επιβλήθηκε με το ευρύ 4-1, αφήνοντας τον έτσι πέντε βαθμούς πιο πίσω στην βαθμολογία του ομίλου.

Ο Χατζής ήταν αυτός που με ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής στο 23' άνοιξε το σκορ για την Ελάτεια, ενώ στο 34' ο Μπλιώνας συνδυάστηκε ωραία με Χατζή και Κολονιώτη, ο τελευταίος έκανε το πρώτο σουτ, ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά και πάλι ο Μπλιώνας πέτυχε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν "φορτσάτοι" και στο δεύτερο μέρος και στο 46' είχαν δοκάρι σε σουτ του Στογιάννη.

Στο 60' το έργο του Κεραυνού έγινε ακόμη πιο δύσκολο, αφού ο Μαργαρίτης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Ευστρατίου αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Στο 68' ο Σδράγκας σουτ εκτός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για την Θύελλα, η οποία είχε και νέο δοκάρι στο 70' σε σουτ του Στογιάννη που προσπάθησε να πετύχει το γκολ της αγωνιστικής από τον χώρο του κέντρου.

Ο Σδράγκας πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 73' με πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα από πάσα του Μπλιώνα για το 4-0 υπέρ της Ελάτειας. Το μόνο που κατάφερε τελικά ο Κεραυνός ήταν να μειώσει στο 75', όταν ο Γκάτης Θ. με σουτ έπειτα από ωραία ενέργεια του Κατσαβριά πέτυχε το 4-1.

Η ομάδα των Δένδρων είχε την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο το σκορ στο 82', όμως το σουτ του Μπαλογιάννη σταμάτησε στο δοκάρι και το 4-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Θύελλα Ελάτειας: Κουτσουρούμπας, Γεωργαντάς (65' Ζάρρας Μ.), Σολωμός, Γουγουλιάς, Πιτσιάβας Ε., Δελητσάνης (20' λ.τ. Πάσχος) Στογιάννης, Χατζής (58' λ.τ. Πιτσιάβας Κ.), Μπλιώνας, Κολονιώτης, Σδράγκας.

Κεραυνός Δένδρων: Κωστόπουλος, Τασιούλας, Σκριάπας, Μπαλογιάννης, Ζιόγκος, Κυριτσόπουλος (65' Καλαμάς), Γκάτης Χρ., Μπακού Ε., Μπακού Ρ. (46' Κατσαβριάς), Γκάτης Αθ., Παπαοικονόμου (46' Μαργαρίτης).

Διαιτητές: Ευστρατίου Ε., Δήμου Γ., Τσιρογιάννης Ι.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης