Βαθμολογία

Ισοπαλία και στα παράπονα

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηρακλή Πλατανουλίων και Καλαρρύτες, με τις δύο ομάδες ωστόσο, να έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 43ο λεπτό με πλασέ του Δασκαλόπουλου, που έκανε το 0-1.

Είχε προηγηθεί μια φάση στο 3ο λεπτό, όπου οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από την διαιτησία καθώς θεωρούν πως δεν τους δόθηκε πέναλτι σε μια φάση με τον Αλμπάν.

Στο 30 λεπτό οι φιλοξενούμενοι παραπονιούνται καθώς ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Χάμου, ως οφσάιντ, κάτι που θεωρούν πως δεν ισχύει. Στο δεύτερο μέρος, τα Πλατανούλια ισοφάρισαν στο 55’ με τον Αλμπάν σε 1-1. Στην συνέχεια, ο Ματράκης Γ., εκτέλεσε ένα φάουλ, αλλά ο Σουπεκιώτης απέκρουσε, ενώ στο 75’ ο επόπτης ακύρωσε γκολ για τα Πλατανούλια, με τους γηπεδούχους να θεωρούν λανθασμένη την απόφαση αυτήν.

Τελικά, το παιχνίδι τελείωσε με το ισόπαλο 1-1, με τις δύο ομάδες όμως να βγαίνουν ισόπαλες και στα παράπονα από την διαιτησία.

Ηρακλής Πλατανουλίων(Γιώργος Ματράκης): Κουμαντζέλης, Παπαλέξης, Καρκατζιάς, Ματράκης Κ., Δαούτης, Τσάτσος, Γκανάτσιος, Κωστίμπας, Κουκουτάρας(30’ Ζαμπόγιας), Πινιάρης(46’ Ματράκης Γ.), Αλμπάν(80’ Λάζος).

Καλαρρύτες(Κώστας Ρεντούμης): Σουπεκιώτης, Μικερτζής, Παρασχάκης, Μουστάκας, Βρατάν, Κουλούρης(65’ Μπάτζιος), Κωνσταντάς, Χλόπτσιος, Δασκαλόπουλος(50’ Σακογιάννης), Χάμος, Βασιλόπουλος(60’ Φασούλας).

Γιώργος Μητσιούλης