Βαθμολογία

Ο Όλυμπος των Γόννων ήταν «ψηλότερος»

Μεγάλο διπλό πήρε ο Όλυμπος Γόννων μέσα στην Καρυά, όπου και κέρδισε τον τοπικό Όλυμπο με σκορ 0-3 για την 5η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και συνέχισε να προπορεύεται στην βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34’ όταν ο Καραναστάσης βρήκε με βολέ στην αντίπαλη περιοχή τον Τσιόπα, που με σουτ έκανε το 0-1. Στο 41’ ο Ριζούλης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν έστειλε την μπάλα άουτ, από καλή θέση και έτσι το 0-1, παρέμεινε ως σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τσιόπας σκόραρε και πάλι, κάνοντας το 0-2 στο 55’,  ενώ ο Τσιρονίκος με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ντόι, διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στο 85ο λεπτό.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες κυρίως με τους Χρήστο Δάσσιο, Καραγκόγκο και Αχιλλέα Αλεξόπουλο.

Όλυμπος Καρυάς(Γιάννης Καραγκόγκος-Χρήστος Δάσσιος): Καρακώστας, Δάσσιος Γ., Δάσσιος Ορ., Δάσσιος Γρ., Δάσσιος Χρ.(70’ Καβαρατζής Γ.), Δάσσιος Κ.(80’ Αξούγκας), Καβαρατζής Λ., Στεργιούλας(60’ Μανούσιος), Αλεξόπουλος Αχ., Αλεξόπουλος Στ., Καραγκόγκος.

Όλυμπος Γόννων(Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Μαργκεκάι, Γραβάνης, Τσιαπλές, Τσιόπας, Τσούγιας, Ντόι, Τσιρονίκος(89’ Μάντζιαρης Στ.), Καραδούκας(60’ Μπαρούτας), Ριζούλης, Ρημαγμός(87’ Πανδρεμένος).

Γιώργος Μητσιούλης