Βαθμολογία

Διαψεύδει για Κουλουχέρη και Ρόβα

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «H διοίκηση της Αναγέννησης κάνει γνωστό στο φίλαθλο κόσμο ότι ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Ρόβας επικαλούμενος επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει απο την εν εξελίξει δραστηριότητα της ομάδας μας.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό που είναι το δεύτερο μέσα σε λίγο διάστημα, καθώς πρόσφατα όπως είναι γνωστό για τους δικούς του επίσης λόγους αποχώρησε και ο ποδοσφαιριστής Ευθύμης Κουλουχέρης κι επειδή διαδίδονται διάφορα ασύστολα ψεύδη την ώρα που είναι σε εξέλιξη μία ακόμη υπερβατική προσπάθεια είναι αναγκαίο να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα παρακάτω:

Όπως και στην περίπτωση του κ. Κουλουχέρη, έτσι και σ' αυτή του κ. Ρόβα οι λόγοι της αποχώρησης του είναι καθαρά δικοί του προσωπικοί και επαγγελματικοί όπως ανέφερε στις κατ' ιδίαν συζητήσεις με τον προπονητή κ. Θεοδοσιάδη και τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Μπούρμπο.

Καμμία απολύτως σχέση με οικονομικές εκρεμότητες όπως ψευδώς και ανώνυμα αναγράφεται σε διάφορα συκοφαντικά δημοσιεύματα και διαδίδεται απο διάφορους κύκλους.

Μια απο τις μεγάλες κατακτήσεις άλλωστε της σημερινής κατάστασης της Αναγέννησης είναι η απόλυτα διαφανή της εικόνα. Μπορεί, δηλαδή ανα πάσα στιγμή ο οποιοσδήποτε (μέλος, μέτοχος ή απλός φίλαθλος που μετέχει) να ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ περι ΟΛΩΝ των στοιχείων που αφορούν στα οικονομικά.

Μεταξύ αυτών και για την παραπάνω περίπτωση.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Καρδίτσα, στην κεντρική πλατεία (Ελευθερίας) στον 5ο όροφο.

Δοθείσης της ευκαιρίας να υπερτονίσουμε ότι παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας απο το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου (συνελεύσεις, συνεντεύξεις, ανακοινώσεις κλπ) τα νούμερα συμμετοχής στο εγχείρημα που ξεκίνησε με τα χαρακτηριστικά της λαϊκής βάσης είναι πολύ πιο κάτω απ' αυτά που θα διασφάλιζαν την οικονομική ανεξαρτησία του συλλόγου.

Ωστόσο η διοίκηση, όπως πράττει απο τον Οκτώβριο του 2011 με συνεχή οικονομική αιμοραγία, καθημερινή ενασχόληση και με αίσθημα ευθύνης κατορθώνει να είναι συνεπής προς όλες τις πλευρές τηρώντας - έστω και με φυσιολογικές καθυστερήσεις - τις δεσμεύσεις και τις συμφωνίες της. Επίσης πληροφορούμε τον κόσμο ότι μέχρι στιγμής η ομάδα απο τις επιχορηγήσεις που έχουν συμφωνηθεί συνολικά για την football league έχει λάβει το ποσό των 3.000 ευρώ!!!

Επανερχόμενοι στο θέμα των αποχωρήσεων, έχουμε επίσης να τονίσουμε τα παρακάτω κάνοντας γνωστές για άλλη μια φορά τις πάγιες θέσεις μας:

Η σημερινή διοίκηση συνεχίζει με την ίδια θέρμη την προσπάθεια ανόρθωσης, σταθεροποίησης και διατήρηση της διαφάνειας της εικόνας του συλλόγου.

Δεν πρόκειται να λυγίσει όσα εμπόδια κι αν παρουσιαστούν, όσες κακοτοπιές κι αν αντιμετωπίσει.

Άλλωστε διαχειρίστηκε πολύ πιο δύσκολα και απαξιωτικά διαστήματα όταν κάποιοι είχαν ξεχάσει την ομάδα την οποία ξαναθυμήθηκαν μόνο όταν ήλθαν οι αγωνιστικές επιτυχίες και επανήλθε στο προσκήνιο...

Αυτή η προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι όντως πολύ δύσκολη και υπερβατική.

Οπότε με αίσθημα κατανόησης περιβάλλουμε κι εκείνους που δεν μπορούν για τους δικούς τους σεβαστούς λόγους να συνεχίσουν και αποσύρονται.

Ειτε πρόκειται για διοικούντες είτε για εργαζόμενους είτε για ποδοσφαιριστές είτε ακόμη και για φιλάθλους.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να αντέχει μέχρι εκεί που μπορεί.

Σ' ό,τι μας αφορά κάνουμε με έμφαση γνωστό ότι δεν πρόκειται να λιποψυχήσουμε και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και κατα την φετινή περίοδο όπως το πράξαμε και τις προηγούμενες τρείς περιόδους!

Το μόνο εύκολο ήταν ν' αποχωρήσουμε ή να "ξεπουλήσουμε" (υπήρχε ως γνωστόν τέτοια "ευκαιρία") στο τέλος μιας απόλυτα πετυχημένης τριετίας και βλέποντας ότι δεν υπήρχε ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ενδιαφέρον για μια διάδοχη κατάσταση να ρίξουμε τη... μπάλα στην κερκίδα διασφαλίζοντας την υστεροφημία μας.

Είμαστε περήφανοι για τους προπονητές και τους αθλητές μας που ποτέ δεν έχουν λιποψυχήσει και παρά τις τρομερές δυσκολίες που περάσαμε μαζί σε όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντα στις επάλξεις, τιμώντας τη βαριά φανέλα που φορούν...

Είμαστε δηλαδή δίπλα σε κείνους που δεν αποσύρονται ΠΟΤΕ την ώρα της “μάχης”...

Για μας η Αναγέννηση δεν είναι ένα αποτέλεσμα κάθε Κυριακή που το πληροφορούμαστε... τηλεφωνικώς!

Για μας η Αναγέννηση δεν “τελειώνει” όταν έρχεται μια ήττα ή ένα δύσκολο διάστημα.

Για μας η Αναγέννηση δεν είναι “φύγε εσύ - έλα εσύ", αλλαγές προπονητών ανα δίμηνο, εκβιασμοί παικτών, μεταγραφές, προσφυγές, φέσια και απαξίωση...

Για μας η Αναγέννηση είναι πολύ περισσότερα.

Είναι κυρίως αξιοπρέπεια, περηφάνεια, άποψη, διαρκής και καλώς εννοούμενη μάχη, τρόπος ζωής...

Γι' αυτό και όποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να “σπάσουν” την ενότητα, τη συνοχή καταρχήν της σημερινής διοίκησης που προέρχεται απο τον λαϊκό ιστό των Αναγεννησιωτών και στη συνέχεια όλων των τμημάτων της ομάδας, είναι γελασμένοι οικτρά!

Όσοι το επιχειρήσουν θα βρουν για άλλη μια φορά “τοίχο”!!!

Θα πορευτούμε ως “ένα” όπως ξεκινήσαμε και μέχρι το τέλος και φυσικά δεν πρόκειται να κατέβουμε ποτέ απο το “τρένο” την ώρα που αυτό διαγράφει την πορεία του...

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους Αναγεννησιώτες που στέκονται δίπλα στην προσπάθεια με όλες τους τις δυνάμεις απο τον Οκτώβριο του 2011 συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε ο σύλλογος σ' αυτό το διάστημα να καταγράψει τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ σε όλα τα επίπεδα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

Τους ευχαριστούμε για τα μηνύματα συμπαράστασης, τη διάθεσή τους και τη θετική τους ενέργεια. Τους καλούμε δε να στηρίξουν με μεγαλύτερη ακόμη θέρμη την προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη και η οποία έχει ήδη παγιώσει μια διαφορετική νοοτροπία στο σύλλογο κατακτώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό στο πανελλήνιο».