Βαθμολογία

Πρόστιμο σε τρεις ομάδες

Αναλυτικά οι αποφάσεις και οι ποινές, τις οποίες επέβαλε η ΕΠΟ στις τρεις ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και στους δύο παράγοντες, αναφέρονται παρακάτω:

«- Με την υπ΄αριθμ. 334/30.10.2014  απόφασή  της κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους α) το σωματείο με την επωνυμία «ΓΙΟΥΧΤΑΣ» και β) τον Κ. ΜΠΟΥΝΑΚΗ, πρόεδρο του σωματείου «ΓΙΟΥΧΤΑΣ», για την διαλαμβανόμενη στο σκεπτικό παράβαση. Επιβάλλει σε καθένα απ’ αυτούς  χρηματική ποινή  χιλίων (1.000) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ).

- Με την υπ΄αριθμ.335/30.10.2014 απόφασή της κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον εκπρόσωπο του σωματείου «ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» Σάββα Χατζηχαραλάμπους για τους  λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό. Επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή ύψους εκατό (100) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες (αγώνας Γ΄ Εθνικής ΚΡΟΥΣΩΝΟΣ ΠΑΟ-ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ).

- Με την υπ΄ αριθμ. 336/30.10.2014 απόφασή της κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο  το σωματείο με την επωνυμία «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ» για την  αναφερόμενη στο σκεπτικό πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει  σ’ αυτό χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ- ΚΟΖΑΝΗ ΦΣ».