Βαθμολογία

EΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα και τα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ. κ. Μάριο Σπυράτο, Ευτυχία Καραχάλιου και Κων. Κουτσογιάννη, οι οποίοι αφού εξέτασαν τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέβαλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ
• Στους εκπροσώπους των ομάδων Κεραυνός Παραποτάμου, Δαμασιακός, Αμπελόκηποι, Βρυότοπος και στους προπονητές των ομάδων Δάφνη Γλαύκης, Ελευθεραί, επέβαλλε αυτοδίκαια την ποινή της απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, αφού στους αγώνες των ομάδων τους αποβλήθηκαν εκτός αγωνιστικών χώρων, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.
• Στον εκπρόσωπο της ομάδας Αναγέννηση Φαρσάλων επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες (μέχρι και την 10η Νοεμβρίου 2014), για τη συμπεριφορά που επέδειξε στη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την ομάδα του Ναρθακίου (26/10/2014).

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ
• Στην ομάδα Λάρισα 2102 επιβλήθηκε χρηματική ποινή 150 ευρώ, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα της 26/10/2014 με αντίπαλο την ομάδα Δόξα Ομορφοχωρίου.
• Στην ομάδα Αστέρας Μελισσοχωρίου επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα της 25/10/2014 με αντίπαλο την ομάδα Αμπελόκηποι.
• Στην ομάδα Αναγέννηση Φαρσάλων επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίληξης, για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της στον αγώνα της 26/10/2014 με αντίπαλο την ομάδα του Ναρθακίου.
• Η ομάδα Δόξα Ομορφοχωρίου απαλλάχτηκε από την κατηγορία για κακή συμπεριφορά οπαδών της στον αγώνα της 26/10/2014, με αντίπαλο την ομάδα Λάρισα 2012. 
• Η ομάδα της Ακαδημία Πλίτση κρίθηκε υπεύθυνη για τη μη τέλεση του αγώνα πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας με αντίπαλο την ομάδα Δόξα Υπέρειας την 18/10/2014 (είχε δηλώσει έγκαιρα την αδυναμία της να συγκροτήσει ενδεκάδα λόγω τραυματισμών ποδοσφαιριστών της) και της αφαιρούνται 2 βαθμοί από τη βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος, ενώ άλλοι 2 βαθμοί θα της αφαιρεθούν από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα συμμετάσχει την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ο συγκεκριμένος αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ της ομάδας της Υπέρειας με σκορ 3-0 και +3 βαθμούς.
ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΠΙΡΕ Μ., Δάφνη Γλαύκης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΓΚΟΛΤΣΟΣ Κ., Αμπελωνιακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΣ Γ., Ηρακλής Χάλκης, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Β., Δολιχιακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Ε., Αετός Αμυγδαλέας, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ Ε., Δόξα Ομορφοχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Β., Δόξα Ομορφοχωρίου, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΦΛΩΡΟΣ Π., Λάρισα 2012, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΝΤΟΚΟΣ Ι., Συκέα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΡΑΧΩΒΙΤΗΣ Θ., Αμπελόκηποι, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΜΠΑΛΟΥΛΗΣ Δ., Δήμος Αρμενίου, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
ΒΛΗΣΣΑΡΟΥΛΗΣ Ν., Ανθούπολη, έργω εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΜΠΕΛΙΑΔΗΣ Ν., Κοιλάδα, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΑΣΣΥΧΙΔΗΣ Α., Όλυμπος Ολυμπιάδας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.