Βαθμολογία

«Εγώ ήθελα να φύγω, όχι ο Μουρίνιο»

Σε διάψευση των φημών που αναφέρουν ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο του έδειξε την πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι προχώρησε ο Φερνάντο Τόρες, υποστηρίζοντας πως η απόφαση να μετακομίσει- με τη μορφή δανεισμού- στη Μίλαν ήταν δική του!  

«Ο Μουρίνιο ήταν πάντα καλός μαζί μου. Η απόφαση να αποχωρήσω ήταν δική μου, διότι ήθελα περισσότερα, ήθελα να νιώθω σημαντικός. Με τον Μουρίνιο είχαμε καλή σχέση και έτσι συνεχίζει, αφού μιλάμε και τώρα πολλές φορές στο τηλέφωνο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός επιθετικός.

Όσον αφορά τις έντονες φήμες ότι η πρώην ομάδα του, Ατλέτικο Μαδρίτης, προσπάθησε πολλές φορές κατά το παρελθόν να τον πάρει πίσω, απάντησε: «Δεν υπήρχαν πραγματικές πιθανότητες να επιστρέψω. Τα περισσότερα ήταν φήμες και δεν μου άρεσε καθόλου η αναπαραγωγή αυτού του θέματος. Δεν θα πάω στην Ατλέτικο για να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Θα πάω μόνο εάν έχω κίνητρο. Η ομάδα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με εκείνη που έζησα εγώ».

Τέλος, σχετικά με την απουσία του ονόματός του από την εθνική ομάδα στα τελευταία παιχνίδια, αρκέστηκε να πει μόνο πως: «Θέλω να πιστεύω ότι ο κύκλος μου στην Ισπανία δεν έχει τελειώσει ακόμα».