Βαθμολογία

«Κλειστά χαρτιά» από Παναγόπουλο

* Υπό το φως των προβολέων η τελευταία προπόνηση * Κανονικά ο Περίκο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η μίνι προετοιμασία της ΑΕΛ για το αυριανό ματς με τον Πιερικό στο Αλκαζάρ (20:30). Ένα παιχνίδι που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και ο κόσμος της ομάδας και σίγουρα η βοήθειά του θα είναι σημαντική.

Η αλήθεια είναι πως το ματς με τη Λαμία δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν στην ομάδα και σίγουρα η εμφάνιση προβλημάτισε. Το θετικό είναι όμως πως το παιχνίδι με την ομάδα της Κατερίνης είναι σε διάστημα λίγων ημερών και άπαντες ευελπιστούν σε ένα νέο ξεκίνημα.

Η τελευταία προπόνηση διεξήχθη την Πέμπτη το απόγευμα (19:00) στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΑΕΛ στα Δένδρα, με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας (λογικά θα έχουμε κάποιες αλλαγές). Χαρακτηριστικό είναι πως ούτε αποστολή ανακοίνωσε και το ραντεβού όλων των παικτών είναι για 18:30 στο Αλκαζάρ, εκεί θα γίνει γνωστή και η 18αδα.

Να θυμίσουμε πως εκτός θα είναι οι ανέτοιμοι Σουάνης και Αναστασάκος, ο τιμωρημένος Ντερνίς και ο τραυματίας Φορνέρ. Κανονικά προπονήθηκε σήμερα και ο Στεφανίδης που χθες είχε πάρει άδεια από την ομάδα αφού η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι. Τέλος κανονικά προπονήθηκε ο Περίκο (ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε) και αναμένεται λογικά να πάρει θέση βασικού.  

Χρήστος Γκατζούλης