Βαθμολογία

Βοσνιάδης, Λεμονής οι επικρατέστεροι

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Σούλη Παπαδόπουλο ξεκίνησε, ως είθισται, η προπονητολογία για το αντικαταστάτη του στον πάγκο της ομάδας, παραμονές μάλιστα και ενός πολύ κρίσιμου αγώνα στον Πύργο με τον Πανηλειακό.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι μια περίπτωση που όπως φαίνεται απασχολεί αρκετά. Ο έμπειρος, πρώην τεχνικός του Απόλλωνα, της Νίκης Βόλου (την οδήγησε στην άνοδο στην Σούπερ Λιγκ) και της Λάρισας είναι αυτή την περίοδο χωρίς ομάδα και ο ΑΟΧ θα μπορούσε να αποτελέσει ένα καλό δέλεαρ για τον ίδιο. Το γεγονός μάλιστα ότι (όπως φαίνεται) απέρριψε πρόταση του Άρη, αυξάνει τις προϋποθέσεις για να κατηφορίσει στα Χανιά.

Μια περίπου ίδια περίπτωση είναι ο Τάκης Λεμονής. Και αυτός έχει εμπειρία και ξέρει πρόσωπα και πράγματα ενώ όπου κι αν δούλεψε έχει καταφέρει να φέρει εις πέρας τους στόχους της εκάστοτε ομάδας του. Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός, Πανιώνιος είναι κάποιες από τις ομάδες που δούλεψε. Η αλήθεια είναι από την άλλη ότι έχει περίπου ένα χρόνο να δουλέψει σε κάποιο σύλλογο.

Πηγή: athlitiko.gr