Βαθμολογία

Οικονομικές προβλέψεις από 30 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου

Άλλαξε πριν σε... αλλάξουν!

Την Πέμπτη και την Παρασκευή η ενισχυμένη επιρροή του Ουρανού σε θέλει ανοικτό σε καινοτομίες και αλλαγές, που μπορούν ευκολότερα να σε ωφελήσουν οικονομικά. Αντίθετα οι εκπλήξεις μπορεί να είναι δυσάρεστες, αν κινηθείς ακολουθώντας αποκλειστικά την πεπατημένη. Ακόμη αν περιμένεις κάποια «σίγουρη» είσπραξη, οι εξελίξεις μπορεί να σε διαψεύσουν αλλά αν είσαι τυχερός, θα δεις την τύχη σου να γυρίζει με απροσδόκητο τρόπο και να σου ανοίγονται πόρτες από το πουθενά.

Όσον αφορά στις αγορές σου προηγείται οτιδήποτε πρωτότυπο ή σπάνιο, ενώ είναι πιθανόν να ξοδέψεις το... κάτι τι σου για να αλλάξεις την εμφάνιση σου. Μην διστάσεις να το κάνεις (ε, ναι, αφού μπορείς να το κάνεις εύκολα και γρήγορα, με ένα κλικ εδώ), ιδιαίτερα αν πρόκειται να συναντηθείς με ιδιαίτερους ανθρώπους, που ξέρουν να εκτιμούν την διαφορετικότητα.

Με οδηγό την διαίσθηση

Από το Σάββατο στην οικονομική καθημερινότητα σου υπεισέρχεται ο Ποσειδώνας, καθιστώντας το τοπίο κάπως... θολό. Το πρώτο σου μέλημα θα πρέπει να είναι η προσεκτική διερεύνηση υποσχέσεων ή υποτιθέμενων προοπτικών, που απ' ότι φαίνεται δεν έχουν βάση. Το να ονειρεύεσαι δεν βλάπτει, αρκεί να μην συνδυάζεται με επενδύσεις-παγίδες. Ακόμη έχε τον νου σου στους κάθε λογής «επιτήδειους», που στοχεύουν στην υφαρπαγή των κεκτημένων σου και βέβαια πρόσεξε για το ενδεχόμενο νοθείας, ιδιαίτερα σε καύσιμα ή ποτά.

Από την άλλη πλευρά, ο Ποσειδώνας θα σε βοηθήσει να κρύψεις μια πραγματικότητα που δεν σε ωφελεί ή θα σε προστατέψει ακυρώνοντας δράσεις που θα σε εξέθεταν. Εδώ είναι στο χέρι σου να επωφεληθείς από δραστηριότητες που δεν φέρουν μεν την σφραγίδα μιας τυπικής νομιμότητας αλλά μπορεί να συνεισφέρουν είτε στην αύξηση των εσόδων σου, είτε στην ψυχική ευεξία σου. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και όλα εκείνα που μπορεί να σου χαριστούν ή να χαρίσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα βρεθείς σε πλεονεκτική θέση ή θα αποφύγεις τις παγίδες αν κινηθείς με βάση την διαίσθηση κι όχι την λογική σου.

Όσον αφορά στις αγορές σου, προηγούνται εκείνες που σχετίζονται με είδη τέχνης ή διακόσμησης, είδη αλιείας, ποτά, καύσιμα, καπνό αλλά και «εναλλακτικά» φυσικά προϊόντα με θεραπευτική αξία. Έκτακτα έξοδα μπορεί να προκύψουν ύστερα από τεχνικά προβλήματα, είτε υδραυλικής φύσεως, είτε σε συσκευές ή μηχανισμούς που λειτουργούν με αέρια (ψυγεία, κλιματιστικά κλπ).

Πηγή: astrology.gr