Βαθμολογία

Απέδειξαν τι αξίζουν οι Νέοι

Νίκη με σκορ 3-0 κατάφερε να πάρει η Μικτή Νέων της Λάρισας, απέναντι στην αντίστοιχη της Πιερίας, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Νεάπολης, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής για τις Εθνικές Ομάδες. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αργυρούλη, απέδειξαν τι αξίζουν, ενώ παράλληλα η νίκη αυτήν τόνωσε και την ψυχολογία της ομάδας, που δεν ήταν και η καλύτερη, μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής μέσα στα Τρίκαλα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και όχι μόνο περιόρισαν τον αντίπαλο τους, αλλά κατάφεραν να απειλήσουν και αρκετές φορές. Συγκεκριμένα, στο 22ο λεπτό ο Τσιάτας, που ήταν και ένας εκ των διακριθέντων, δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα μετά από κόντρες να καταλήγει στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 26’ ήρθε η σειρά του Τσιαντούλη να απειλήσει, όταν δοκίμασε ένα σουτ από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 26ο λεπτό, οι Νέοι της Λάρισας άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κώτσιας μεταβίβασε όμορφα την μπάλα στον Τσιάτα, που βρέθηκε μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με σουτ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0.

Μάλιστα, στην συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα της Λάρισας, αφού στο 42ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπίνιας για σκληρό μαρκάρισμα, ως τελευταίος αμυνόμενος. Έτσι στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Τσιάτας έβγαλε από δεξιά μια όμορφη μπαλιά για τον Κώτσια, που πέρασε και τον τερματοφύλακα και κατάφερε να κάνει το 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο πρώτο δεκάλεπτο με τέταρτο, η ομάδα της Πιερίας, προσπάθησε να πιέσει, ώστε να πετύχει κάποιο γκολ και έχασε και κάποιες ευκαιρίες. Στο 51ο λεπτό ο Λαμπίρης εκτέλεσε ένα φάουλ με την μπάλα όμως να περνάει άουτ. Στην συνέχεια η Μικτή του Νομού μας, απάντησε με τον Τσιάτα και πάλι, που δοκίμασε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε και στην συνέχεια απομάκρυνε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Τελικά, το τρίτο γκολ, ήρθε στο 70ο λεπτό, όταν ο Παπαγιαννούλης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Σέντζας κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά και να ολοκληρώσει τον θρίαμβο για την ομάδα του Νίκου Αργυρούλη, κάνοντας το 3-0. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τέταρτο γκολ, όταν στο 84ο λεπτό ο Τσιάτας με όμορφη προσωπική ενέργεια βγήκε μόνος του απέναντι στον Αλεξίου, αλλά του σουτ που έκανε δεν ήταν καλό, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Λάρισας(Νίκος Αργυρούλης): Καλαμάτας, Μπάμης, Σέντζας, Δούκας, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Αθ., Παπαγιαννούλης(71’ Κατσαρός), Γιαννακός(55’ Μήλιος), Τσιάτας, Μπασαγιάννης(62’ Κίτσιος), Κώτσιας.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Πιερίας(Διονύσης Οικονόμου): Αλεξίου, Καραθάνος Μ., Μητσάκης, Μπίνιας, Μιχαηλίδης(46’ Καραθάνος Χρ.), Στούμπος, Σπυρόπουλος(46’ Σαχπαζώφ), Λυκούργος, Κατσαμάγκας, Λαμπίρης(71’ Φωκαΐδης), Ανδρικόπουλος.

Διαιτητής: Βλιώρας Βοηθοί: Αγγελούλης, Γκαρέλης.