Βαθμολογία

Άμεσος στόχος η ανάκαμψη

Προετοιμασία…εξπρές για την ΑΕΛ ενόψει Πιερικού. Οι μέρες που μεσολαβούν από το ματς με τη Λαμία μέχρι αυτό με την ομάδα της Κατερίνης είναι ελάχιστες με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να προσπαθεί να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών του και παράλληλα θέλουν άπαντες να ξεχάσουν την αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας όπου συνοδεύτηκε από την πρώτη ήττα και με κακή εμφάνιση.

Σίγουρα όλοι θέλουν να αφήσουν στο παρελθόν τα όσα έγιναν στη Λαμία και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα την προσεχή Παρασκευή (20:30). Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «βυσσινί» σε ένα ματς που θα βρουν αντίπαλο μια ομάδα που έχει στον πάγκο της τον Μιχάλη Ζιώγα, έναν άνθρωπο που έχει περάσει από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ και παράλληλα έχει φορέσει και τη φανέλα της ομάδας την δεκαετία του 80’ με μεγάλη επιτυχία.

Αγωνιστικά ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αναστασάκο και Σουάνη που είναι ακόμη ανέτοιμοι, στον Ντερνίς που αποβλήθηκε στο ματς με τη Λαμία και τον Φορνέρ που έχει υποστεί θλάση. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο Πέμπτη με ένα τελευταίο χαλάρωμα.

Χρήστος Γκατζούλης