Βαθμολογία

Η πρώτη φιλική συνάντηση Motocross στην Ελασσόνα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου η πρώτη φιλική συνάντηση Motocross από την Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Ελασσόνας (ΜΟ.Λ.Ε) στην πίστα Ευαγγελισμού Ελασσόνας. 

Στο event, όπου είχε χαρακτήρα επίδειξης του αθλήματος και προπόνησης, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες από την χρονιά που πέρασε στο πρωτάθλημα. 

Στο event παραβρέθηκαν αθλητές από το Μεσολόγγι, Λαμία, Καβάλα, Κοζάνη, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Γρεβενά, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, αλλά και από πολλά ακόμη μέρη της χώρας. 

Ακόμη πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της πίστας Ευαγγελισμού όπως επίσης και η βράβευση από την Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Ελασσόνας, ορισμένων ανθρώπων για την προσφορά και την ικανότητα που έχουν επιδείξει στο motocross όλα τα χρόνια, αλλά και για την χρονιά που μας πέρασε.

Αρκετά μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου, που δείχνει πώς ο κόσμος διψά για παρόμοιες εκδηλώσεις και αν οι καιρικές συνθήκες ήταν καλύτερες, η προσέλευση των θεατών θα ήταν σίγουρα μεγαλύτερη. 

Παρών στην εκδήλωση και οι αντιδήμαρχοι Ελασσόνας Αστέριος Στούπας και Διονύσης Μπαλούκας, ο οποίοι συνεχάρησαν όλους όσους συνέβαλαν σ αυτή την προσπάθεια. Άξια συγχαρητηρίων η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Ελασσόνας η οποία διοργάνωσε ένα μοναδικό event με απόλυτη επιτυχία.