Βαθμολογία

Ισοπαλία που τους αφήνει πίσω...

ΑΟ Ελευθεραί και ΑΕ Κιλελέρ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στην έδρα των "λιονταριών" και έμειναν πίσω στην προσπάθεια που κάνουν για να πλησιάσουν την κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο ημίχρονο πέρασε σχεδόν απαρατήρητο αν και οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις ευκαιρίες τους, χωρίς ωστόσο να μπορούν να φτάσουν στο γκολ.

Αυτό άλλαξε στο δεύτερο μέρος, εκεί όπου στο 55' το Κιλελέρ ευτύχισε να πάρει κεφάλι στο σκορ με σουτ του Γούρναρη.

Όμως, το Ελευθεραί όπως ήταν λογικό δεν θα εγκατέλειπε. Τα "λιοντάρια" βγήκαν μπροστά με διάθεση να πιέσουν και η πίεση αυτή απέδωσε καρπούς στο 75'. Έστω λοιπόν και με αρκετή δόση τύχης, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με το αυτογκόλ του Χατζηλαδά που προκλήθηκε από γύρισμα του Σαράντη για το τελικό 1-1.

Α.Ο. Ελευθεραί: Μπακαρός, Τζορμακλιώτης (60′ Κατσαβριάς), Αντωνόπουλος (60′ Φανίδης), Σαράντης, Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ., Ντάλλας, Ευαγγέλου (80′ Τζήκας), Καββαδίας, Καραγιάννης, Κουντρουμπής.

Α.Ε. Κιλελέρ (Βασίλης Δραγατζίκης): Κουκουφίκης, Ζιόμπουρας, Θεοδωρόπουλος, Μπαλλάς, Κοκότσικας, Γούσης, Χατζόπουλος, Χατζηλαδάς, Γουρνάρης, Κασσιός (80′ Μπακαλός), Τσαμπάζης (85′ Φιλοκώστας).