Βαθμολογία

Ασταμάτητο το Χειμάδι!

Ασταμάτητος μοιάζει ο Ολυμπιακός Χειμαδίου που πέρασε και από την έδρα του Καλαμακίου επικρατώντας της τοπική ομάδας με σκορ 3-2, πέτυχε το 4x4 στο πρωτάθλημα και διατηρήθηκε έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αντώνης Λίταινας για τους φιλοξενούμενους που πέτυχε δύο τέρματα.

Κι όμως, το ματς έδειχνε να ξεκινά καλύτερα για το Καλαμάκι που προηγήθηκε μόλις στο 3' με το γκολ του Σφέτσου, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Το Χειμάδι ισοφάρισε το σκορ στο 14' με τον Λίταινα Αντώνη, ενώ στο 26' ο Γιώργος Καραντώνης μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Σεβδαλή πέτυχε το 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν καλό ρυθμό και στο δεύτερο μέρος και στο 52' ο Λίταινας Αντώνης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανεβάζοντας παράλληλα τον δείκτη του σκορ στο 1-3.

Το μόνο που κατάφερε τελικά το Καλαμάκι ήταν να μειώσει στο τελικό 2-3 στο 88' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσούτσα.

Καλαμάκι (Στέλιος Λιώρας): Παναγιωτόπουλος, Τζαβέλας, Καλόγηρος (50′ Καράτζιος Θ.), Ντινούλης (40′ Παπαδημητρίου), Τσούτσας, Νταμήτρος, Σφέτσος Κ., Φλαμούρ (70′ Καράτζιος Γρ.), Ρακιντζόγλου, Σφέτσος Α., Ρόιδος.

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Θανάσης Κολονιώτης): Κλέιβι, Τσαγκούλης Κ., Καραντώνης Λ., Νούσιος Γ.Β., Γκοργκόλης, Ζησόπουλος, Καραντώνης Γ., Σεβδαλής, Νούσιος Γ.Α. (46′ Σαμαράς), Λίταινας Α. (80′ Λίταινας Στ.), Τσαγκούλης Β.