Βαθμολογία

Αιφνιδιάστηκε αλλά το γύρισε η Αμπελιά

Νίκη με σκορ 4-2 πήρε στην έδρα του ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων, για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Έτσι η ομάδα της Αμπελιάς έφτασε πλέον τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα και πλησιάζει όλο και περισσότερο στην κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 15ο λεπτό, όταν ο Νασιούλας έβγαλε μια σέντρα και ο Παπακωνσταντίνου με κεφαλιά έκανε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους Χαλκιάδες, καθώς πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν και ισοφάρισαν με σουτ του Κουλάκουλγου.

Στο 25’ μάλιστα, η Αμπελιά μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Ζαχαράκης με σουτ έκανε το 2-1. Στο 38’ οι γηπεδούχοι διεύρυναν κι άλλο το σκορ όταν ο Παναγιωτόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Σαλής με κεφαλιά έκανε το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τέταρτο γκολ με το «καλημέρα», όταν ο Ντίνου με σουτ έκανε το 4-1, στο 47ο λεπτό. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα των Χαλκιάδων, ήταν να μειώσει σε 4-2 με τον Λαζαρίδη στο 80ο λεπτό.

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Αποστολάκης, Γκοντοβάς, Ακρίβος, Σαλής, Ντίνου, Παναγιωτόπουλος, Κουλάκογλου(51’ Κωστόπουλος), Μπατσκίνης, Στεργιόπουλος(80’ Κουσκοβίτης), Κατσαρός, Ζαχαράκης(60’ Κατσικόπουλος).

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων(Γιώργος Αλεξίου): Παλαμίδας, Ρουμάνης Αντ., Κυριάκου, Λαζαρίδης, Ρουμάνης Αν., Μαμάτσιας(75’ Τακμής), Μητσόπουλος(46’ Λαβδάρης), Χάμος(70’ Τομάρας), Νιαβής, Νασιούλας, Παπακωνσταντίνου.

Γιώργος Μητσιούλης