Βαθμολογία

Πρωινή ισοπαλία στην Ροδιά

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η πρωινή αναμέτρηση που έγινε στην Ροδιά για τον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής, ανάμεσα στον γηπεδούχο Ροδιακό και τον Βρυότοπο. Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι και έχασαν σωρεία ευκαιριών, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μείνει στο 1-1.

Στο 27’ ο Ροδιακός είχε δοκάρι με τον Βόγγολη, με τον ίδιο παίκτη να είναι μοιραίος για την ομάδα του, αφού στο 38’ άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ροδιακού, στην προσπάθεια του να διώξει μετά από μια εκτέλεση κόρνερ του Μπιζιώτα.

Στο 41’ η Ροδιά είχε ακόμα ένα δοκάρι με τον Τσιόγκα αυτήν την φορά. Στο 44’ ήρθε η μοναδική φάση για την οποία παραπονιούνται οι φιλοξενούμενοι, καθώς θεωρούν ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι σε μια ανατροπή του Μπιζιώτα στην αντίπαλη περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος, η Ροδιά είχε ακόμα ένα δοκάρι, στο 57ο λεπτό με τον Καλέση, ενώ στο 68’ κέρδισε και πέναλτι με τον Ρόκα, που επιχείρησε ο ίδιος να το εκτελέσει, αλλά είδε τον Μάνο να το αποκρούει.

Τελικά, στο 72’ ο Ρόκα λυτρώθηκε, αφού με προσωπική ενέργεια, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και να κάνει το 1-1, χαρίζοντας τουλάχιστον τον πόντο της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Κούρτης, Βόγγολης, Γκαμπέτας, Γεροστέργιος, Τσιόγκας, Σπάχος, Φετάου, Φάγιου(71’ Τόρης), Τσιρόπουλος, Ρόκα(82’ Γαλάρας), Καλέσης(79’ Ευαγγελόπουλος).

Βρυότοπος(Χρήστος Πετρίκης): Μάνος, Νταλακούρας, Λέτσιος Γ., Λέτσιος Ε., Κανάκης, Λιάκος(55’ Χατζηλιώντας), Γκαμέτσας, Μανδραβέλης, Μπιζιώτας(75’ Μπαρούτας), Σπυρόπουλος, Φιλιππίδης(70’ Δεληχρήστος).

Γιώργος Μητσιούλης