Βαθμολογία

Πρώτη νίκη για Καλαρρύτες αλλά φωνάζει ο Ιπποκράτης

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει η ομάδα των Καλαρρυτών στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, αφού κέρδισε με σκορ 2-0 τον Ιπποκράτη, στο παιχνίδι που έγινε το πρωί της Κυριακής.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από το 30ο λεπτό, όταν ο Μικερτζής σημάδεψε το δοκάρι του Μύτιλη. Το πρώτο μέρος τελείωσε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο ισόπαλο 0-0. Στο δεύτερο μέρος όμως, οι Καλαρρύτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, στο 65ο λεπτό όταν ο Κωνσταντάς με ωραίο σκαφτό σουτ κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα του Ιπποκράτη και να κάνει το 1-0.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 85’ ο Χάμος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ιπποκράτης είχε τέσσερα τετ-α-τετ με τον Κουτσιμάνη στο πρώτο μέρος, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

Καλαρρύτες(Κώστας Ρεντούμης): Σουπεκιώτης, Μικερτζής, Γκόγκος, Μπρατάν, Μουστάκας, Κουλούρης, Χλόπτσιος, Κωνσταντάς(80’ Ανδρέου), Δασκαλόπουλος(70’ Βασιλόπουλος), Μπάτζιος(60’ Φασούλας), Χάμος.

Ιπποκράτης(Βασίλης Κουτσιμάνης): Μύτιλης, Κώτσιας(75’ Τσικρικάς), Κατσιγιάννης, Κουμαντζέλης, Τσιόγκας, Καρανικόλας, Μπατζογιάννης(65’ Τσουμάνης), Μπούζο, Φωτίου, Ροκούδης, Κουτσιμάνης.

Γιώργος Μητσιούλης