Βαθμολογία

Πρωινή ισοπαλία χωρίς τέρματα

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Κεραυνό Δένδρων και Ελασσόνα 2013, που έγινε το πρωί της Κυριακής.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, χωρίς να υπάρχουν αξιοσημείωτες ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ στο 20ο λεπτό, όταν ο Μίχης έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 30ο λεπτό είχαν ακόμα μια ευκαιρία, με τον Θώμο να πιάνει ένα σουτ, αλλά ο Κωστόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί κάποιες ευκαιρίες, με κύριους εκφραστές τους Γκατή και Τσούτσο.

Έτσι το παιχνίδι έληξε με το σκορ κολλημένο στο μηδέν και τις δύο ομάδες, να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Κεραυνός Δένδρων(Φάνης Μπαντραλέξης): Κωστόπουλος, Τασιούλας, Σκριάπας, Μπαλογιάννης, Ζιώγκος, Γκατής Χ., Μαργαρίτης, Παπαοικονόμου(75’ Ράτζα), Μπακού, Γκατής Θ., Τσένης(60’ Τσούτσος Θ.)

Ελασσόνα 2013(Χρήστος Γκαλίτσιος): Ρουμπιές, Νικολόπουλος, Μπαντής, Ζυγογιώργος Κ., Μπούτλας, Τριανταφύλλου(80’ Παπακυριάκος), Γεωργούλας Π., Μίχης(55’ Μουλογιάννης), Θώμος, Γκαλίτσιος Β.(70’ Γιώτσας), Καρυπίδης.

Γιώργος Μητσιούλης