Βαθμολογία

Ισοπαλία με πολλά παράπονα

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση της επαρχίας των Φαρσάλων, ανάμεσα σε Ναρθάκι και Αναγέννηση Φαρσάλων με τις δύο ομάδες ωστόσο να έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Σίσκος έπιασε μια κεφαλιά στην περιοχή και κατάφερε να κερδίσει τον Γκατζανά και να κάνει το 1-0. Στην συνέχεια, το παιχνίδι συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες εκατέρωθεν και το σκορ να παραμένει έτσι μέχρι και το 65ο λεπτό.

Τότε, ο Γιάννης Θεοχάρης, βρήκε με πάσα τον Τζερεμέ, που έκανε το 1-1 για την ομάδα των Φαρσάλων. Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αναγέννησης έχει παράπονα από την διαιτησία, για δύο πέναλτι τα οποία δεν της δόθηκαν, ενώ οι γηπεδούχοι παραπονιούνται για κάποια φάουλ, που κατά την άποψη τους δεν τους δόθηκαν.

Ναρθάκι(Βαγγέλης Τσαλαφούτας): Ατόσογλου, Σίσκος(58’ Μπασδάνης Στ.), Παπανικολάου, Κεσέογλου, Καπετάνος Χρ., Λελεντζής Στ., Οικονόμου, Τσιγαρίδας, Μπούσιος, Ζαγγανάς, Σουλιώτης(67’ Μπασδάνης Ζ.).

Αναγέννηση Φαρσάλων(Βασίλης Κατσαούνης): Γκατζανάς, Αλεξίου, Μπουλάρι, Τριανταφύλλου, Μουτκανάς Ευ., Ρούμπας, Θεοχάρης Ι.(67’ Κουτσικόπουλος Αχ.), Μουτκανάς Θ., Τζερεμές, Τράντος, Χριστοδούλου.

Γιώργος Μητσιούλης