Βαθμολογία

Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε το τρίποντο ο Άγιος Θωμάς

Νίκη με σκορ 2-4 κατάφερε να πάρει ο Άγιος Θωμάς, μέσα στην έδρα του Μυραϊκού και να φτάσει έτσι τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι, αν και έχουν μικρό μέσο όρο ηλικίας, κατάφεραν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να δυσκολέψουν αρκετά την ομάδα της Λάρισας, ωστόσο δεν τα κατάφεραν στο τέλος και έτσι γνώρισαν μια ακόμα ήττα.

Ο Μυραϊκός, άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό με τον Ζυγούρα, που έκανε το 1-0. Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ για τους γηπεδούχους, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Άγιος Θωμάς, ισοφάρισε με ένα πολύ όμορφο σουτ του Νεράντζη από τα 40 μέτρα, με το 1-1 να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Βασίλη Κυριάκου, κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όταν στο 50ο λεπτό ο Μπαρτζιάλης έπιασε ένα σουτ από τα 20 μέτρα και έκανε το 1-2. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Σταματόπουλο σε 2-2.

Παρ’ όλα αυτά, στο 63’ ο Άγιος Θωμάς κέρδισε πέναλτι με τον Καραγιάννη, απόφαση για την οποία διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι, καθώς θεωρούν πως δεν υπήρξε παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλούσης, που ήταν εύστοχος και έκανε το 2-3, βάζοντας και πάλι μπροστά τον Άγιο Θωμά.

Το τελικό 2-4, διαμόρφωσε στο 83ο λεπτό ο Ευαγγέλου, από φάουλ του Καλούση, με τον Άγιο Θωμά να φεύγει με το τρίποντο. Τέλος, να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά για τις υπηρεσίες του τον γιατρό του αγώνα.

Μυραϊκός(Βασίλης Τσιάρας): Καραφέριας, Μπλιάτσος Στ., Αθανασίου, Μαμάκος, Κωσταρέλος, Παπαχρήστου Π., Ραμάι, Μπαντούλης, Τσιάρας, Ζυγούρας(55’ Χασιώτης), Πανουριάς(50’ Σταματόπουλος, 75’ Καμαγιάννης λ.τ.).

Άγιος Θωμάς(Βασίλης Κυριάκος): Παπαρδέλας, Τσιάρας, Πανέτσος, Μηλιώνης, Μπαρτζιάλης, Καραγιάννης(85’ Ευαγγέλου), Νεράντζης, Τσιουτσιούμης(48’ Καραούλας), Καραγεωργίου, Καλούσης, Σαλοκανάς(70’ Αγγελόπουλος).

Γιώργος Μητσιούλης