Βαθμολογία

Λασπομα(Χ)ία στο «Γ. Μητσιμπόνας»

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ανάμεσα σε Ατρόμητους/Θύελλα και την Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων. Το παιχνίδι, έγινε στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας Β’», που δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, λόγω καιρού με αρκετά σημεία του γηπέδου να μοιάζουν με χωράφι, από τις λάσπες.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, όταν ο Καψιώχας δοκίμασε ένα σουτ από την περιοχή, όμως ο Πράπας απέκρουσε. Τελικά, στο 8ο λεπτό, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μουστάκας βγήκε τετ-α-τετ από δεξιά και με διαγώνιο σουτ, κατάφερε να κερδίσει τον Πράπα και να κάνει το 1-0.

Στην συνέχεια, η ομάδα των Φαρσάλων είχε ακόμα μια σημαντική ευκαιρία όταν ο Καραμπέρης, βρήκε με ωραία πάσα τον Μουστάκα, αλλά την προσπάθεια του τελευταίου απέκρουσε ο Πράπας. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 18ο λεπτό, όταν ο Σκοτεινιώτης δοκίμασε ένα σουτ, αλλά ο Γιαννούλας απέκρουσε.

Τελικά, η ομάδα του Θοδωρή Βουτυρίτσα, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 38ο λεπτό όταν ο Χατζής βγήκε τετ-α-τετ, έκανε το σουτ, αλλά ο Γιαννούλας απέκρουσε, και στην επαναφορά ο Σκοτεινιώτης ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια ευκαιρία με τον Τσακούλη, την οποία απέκρουσε ο Γιαννούλας, ενώ από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μουστάκα στο 85’ όταν βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Πράπας κατάφερε να μαζέψει την μπάλα.

Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας(Θοδωρής Βουτυρίτσας): Πράπας, Κοντομάνος, Γκρέτσης, Κόκκινος, Μάρης, Τόπης(46’ Τσακούλης), Χατζής, Αμαρλαριώτης, Καρανικολός, Ζιάκας(63’ Ιωαννίδης), Σκοτεινιώτης(90’+2’ Τσανάκας).

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων(Γιάννης Βασιλείου): Γιαννούλας, Μάρκου(46’ Καρακώστας), Σαμιώτης, Δημακόπουλος, Σακελλαρίου, Καψιώχας, Καραμπέρης, Αναγνώστης Α., Πέτσας, Μουστάκας(90’+2’ Θανόπουλος), Μισαηλίδης(59’ Αναγνώστης Δ.)

Διαιτητής: Ντελέζος Ι. Βοηθοί: Καλέμι Ο., Ντελέζος Θ.