Βαθμολογία

Πεντάρα και κορυφή για τον Όλυμπο Γόννων

Εύκολη νίκη – πρωτιάς για τον Όλυμπο Γόννων την Κυριακή το πρωί επί της Θύελλας Ελάτειας για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Εκτός του γεγονότος ότι η τοπική ομάδα παρουσιάστηκε πολύ καλή με τα πέντε γκολ που σημείωσε, όσο και αν προσπάθησαν οι φιλοξενούμενου και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Καραναστάση (5-1).

Στο 32’ ο Τσιόπας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και άνοιξε το σκορ. Στο 49’ ο Καναβούρας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Νωρίτερα στο 6’ ο Γουγουλιάς για την Θύελλα είχε μια κεφαλιά όπου η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 8’ και στο 10’ ο Κίτσιος Γ. έκανε δύο ωραία σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 28’ βγήκε πολύ ωραία ο Μπλιώνας, πέρασε τρεις παίκτες, έκανε το σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Με την συμπλήρωση του ημιχρόνου, ο Δελητζάνης για τη Θύελλα έκανε το σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 53’ ο Γραβάνης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και 3-0 για τους γηπεδούχους. Στο 54’ ασίστ ο Χατζής στον Πάσχο και αυτός με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή μειώνει σε 1-3. Στο 67’ ο Ριζούλης με πλασέ μέσα στην περιοχή κάνει το 4-1. Στο 69’ ο Ντόϊ, με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 5-1. Στο 80’ φάουλ ο Κολονιώτης, η μπάλα βρήκε στον Μάντζαρη, αυτός έκανε το σουτ από πολύ κοντά και απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Και στο 93’ σουτ ο Στογιάννης, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Όλυμπος Γόννων: Καραναστάσης, Μαργκεγκάϊ, Γραβάνης, Τσαπλές, Τσιόπας (84’ Μάτζαρης), Ρημαγμός, Ντόϊ, Ντόντος, Πραγκαφίλης (28’ Μπαρούτας), Καναβούρας (72’ Κυρίτσης), Ριζούλης.

Θύελλα Ελάτειας: Κουτσουρούμπας, Ζάρας (75’ Μάτζαρης), Δελητζάνης, Γουγουλιάς, Στογιάννης, Κοσμάνος (60’ Σδράγκας), Πάσχος, Κίτσιος Γ., Μπλιώνας (46’ Κίτσιος Κ.), Χατζής.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός Α., Κοτούμπας Ν., Μίχος Δ.

Βάσω Γκατζούλη