Βαθμολογία

Εύκολη νίκη για τον Ατρόμητο Δασοχωρίου

Με τρία γκολ φιλοδώρησε τον Ηρακλή Πλατανουλίων ο Ατρόμητος Δασοχωρίου στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το πρωί για την Β’ ΕΠΣΛ. Το πρώτο ημίχρονο είχε και τα τρία γκολ για τους γηπεδούχους που είχαν την υπεροχή σε όλο το ματς. Ο Ακριβόπουλος με δύο προσωπικά του τέρματα στο 10’ και στο 34’ με κεφαλιά διαμόρφωσε το παιχνίδι από νωρίς. Στο 20’ ο Σαχίνης πέτυχε το τρίτο γκολ.

Στην επανάληψη ο Σαχίνης είχε ένα τετ α τετ και συγκεκριμένα στο 60’, ενώ στο 70’ και στο 80’ ο Παλάντζας Πάρης είχε δύο καλά σουτ, τα οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Και στο 85’ ο Βάνης από πολύ κοντά το σουτ που έκανε απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Για τους φιλοξενούμενους στο 80’ ο Ζαμπόγιας είχε ένα τετ α τετ, απέκρουσε όμως ο τερματοφύλακας και στο 90’ ο Άλμπαν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ατρόμητος Δασοχωρίου: Παπανικολάου (55’ λ.τ. Αγοραστός), Γκουντάρας, Βάνης, Ματζαφλάρας, Σκριάπας, Ζαμπούλης (75’ Κανοτίδης), Παλάτζας Ν., Παλάτζας Π., Δαμασιώτης (60’ Μπουχλαριώτης), Ακριβόπουλος, Σαχίνης.

Ηρακλής Πλατανουλίων: Κουματζέλος, Τσάτσος, Καρκατζιάς, Κωστίμπας, Παπαλέξης, Παπαδόπουλος, Ματράκης, Άλμπαν, Πινιάρης (70’ Μπαντής), Κουκουτάρας, Ζαμπόγιας.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμαντής Χ., Τσιτρούλης Θ., Μητσάκης Π.

Βάσω Γκατζούλη