Βαθμολογία

Συναρπαστική νίκη δια ποδός Μήτρου!

Συναρπαστική νίκη πέτυχαν οι Λύκοι, που επικράτησαν εντός έδρας του Λαρισαϊκού με σκορ 3-2 χάρη σε τέρμα του Μήτρου στο 87ο λεπτό του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς εντυπωσιακά, αφού ευτύχισαν να προηγηθούν στο σκορ μόλις 30'' μετά την σέντρα. Συγκεκριμένα, ο Μήτρος έκανε παράλληλη σέντρα από δεξιά και ο Αλεξανδρής σε κενή ουσιαστικά εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 3ο λεπτό οι Λύκοι απείλησαν και πάλι με το δυνατό σουτ του Λιτζερίνου εκτός περιοχής να περνά λίγο άουτ.

Μόλις στο 6' η ομάδα των Καλαμά-Λελέδη έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Ο Γεωργούλας εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Μπέρσι με κεφαλιά νίκησε τον Πατέτσιος για το 2-0.

Νέα καλή στιγμή για τους Λύκους στο 23', με το νέο σουτ του Λιτζερίνου έπειτα από στρώσιμο του Μήτρου να περνά και αυτό δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι άνθρωποι του Λαρισαϊκού διαμαρτυρήθηκαν για δύο φάσεις. Αρχικά, στο 38' ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Γεωργούλα μέσα στην περιοχή έπειτα από κόρνερ του Σαγάνη και στην συνέχεια στο 41', όταν ακυρώθηκε γκολ του Γενητσεφτσή ως οφσάιντ, που ξεκίνησε από φάουλ του Κύρκου.

Στο 45' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Μπουρονίκος πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Ευθυμιάδη.

Το δεύτερο μέρα ξεκίνησε ιδανικά για τον Λαρισαϊκό, που έφτασε στην μείωση του σκορ με τον Θεοχαρίδη να νικά τον Μπουρονίκο με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από φάουλ του Κύρκου για το 2-1.

Στο 59' ακυρώθηκε νέο γκολ για τον Λαρισαϊκό ως οφσάιντ, ενώ στο 63' οι Λύκοι απείλησαν για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μπέρσι να αστοχεί από πολύ κοντά έπειτα από σέντρα του Νικάκη.

Στο 73' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Μπουρονίκος απομάκρυνε την κεφαλιά του Τσιμπουκλή από την σέντρα του Φλορίν.

Η πίεση του Λαρισαϊκού απέδωσε καρπούς στο 79', όταν ο Κύρκος με έναν "κεραυνό" εκτός περιοχής μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε πλασαριστά ισοφάρισε σε 2-2.

Όμως, οι Λύκοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 87' έφτασαν στο γκολ της νίκης με τον Μήτρο έπειτα από φάση διαρκείας. Σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Καψάλης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Λιτζερίνο, εκείνος νικήθηκε αρχικά από τον Πατέτσιο, όμως στην επαναφορά ο Μήτρος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι συνθέσεις

Λύκοι Λάρισας (Καλαμάς-Λελέδης): Μπουρονίκος, Μάνης (14' λ.τ. Νικάκης), Μπάτσικας, Γεωργούλας, Τσορλιάνος, Σπανός, Καψάλης, Μπέρσι, Μήτρος, Λιτζερίνος, Αλεξανδρής.

Λαρισαϊκός (Βασίλης Κύρκος): Πατέτσιος, Μικερτζής, Φλορίν, Κύρκος, Γενητσεφτσής, Ρομολίνο, Θεοχαρίδης, Σαγάνης, Τσιμπουκλής, Ευθυμιάδης, Γιώργης.

Διαιτητές: Διαμάντης Θ., Γκαρέλης Κ., Κοντοβασίλης Γ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης