Βαθμολογία

Όλα κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος

Εντυπωσιακή νίκη πήρε ο Ηρακλής Λάρισας, που κέρδισε την ΑΕΔ Νίκαιας στο γήπεδο της Νεάπολης με σκορ 3-0 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να φτάσει τους 13 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται αρχικά να παίξουν ποδόσφαιρο, λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου. Η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού, ήρθε στο 9ο λεπτό όταν ο Γκουζιώτης έβγαλε μια μπαλιά από δεξιά για τον Λέανδρο Γκατζούληπου έκανε ένα σουτ, αλλά ο Καλαμάτας έδιωξε σε κόρνερ.

Η απάντηση των γηπεδούχων, ήρθε στο 16’ όταν ο Γιαννακόπουλος δοκίμασε ένα σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα της Νίκαιας, Τζουβάρα. Στο 29’ ο Κουρούμαλος δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 32’ η Νίκαια είχε ακόμα μια ευκαιρία, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Χριστοδούλου με κεφαλιά-πάσα έδωσε στον Ψαρούλη, που με ένα σουτ από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 40’ ο Δαλαμπύρας έκανε ένα σουτ για τον Ηρακλή, αλλά ο Τζουβάρας κατάφερε να αποκρούσει, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 70ο λεπτό όταν ο Ζαφειρίου από κοντά έκανε το 1-0. Στο 75’ ο Κουρούμαλος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, όταν με σουτ έκανε το 2-0, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζαφειρίου, που ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Κολομητρούσης): Καλαμάτας, Ντονούδης, Μούτσιος, Πότσης, Ξαφάρας, Σάββας(46’ Κολομητρούσης), Γιαννακόπουλος, Ζαφειρίου, Δαλαμπύρας(57’ Μπέης), Κουρούμαλος, Φιλίππου(68’ Κόλλιας).

ΑΕΔ Νίκαιας(Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Χούσα, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Δεμέστιχας, Γκουζιώτης, Γκατζούλης Δ., Γκατζούλης Λ.(57’ Πανδρεμένος), Μπακαρτζής, Τριανταφυλλόπουλος(70’ Καραφέριας λ.τ.), Χριστοδούλου.

Διαιτητής: Σάρρος Βοηθοί: Μάνος, Δήμου.