Βαθμολογία

Παραλειπόμενα από το παιχνίδι της Γιάννουλης

Ο προπονητής της Δήμητρας Γιάννουλης Νίκος Χατζημπύρος δήλωσε μετά την αναμέτρηση Γιάννουλης - Χάλκης: «Είμαι ευχαριστημένος από τη νέα νίκη της ομάδας μου, δείχνοντας οι παίχτες ικανοποιητικά στοιχεία τέτοια που ανεβάζουν την ψυχολογία που χρειαζόμαστε για τη συνέχεια των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.

Η ομάδα φτιάχτηκε ασφαλώς από τους κ. Μπουρνάκα και Μπακογιάννη, καλούμενος εγώ από δω και μπρος να αξιοποιήσω όσο καλύτερα γίνεται το υπάρχον πολύ καλό υλικό και να διατηρήσω σε ανάλογο επίπεδο την εικόνα των τίτλων που κατακτήσαμε τα 2 τελευταία χρόνια. Με ήρεμο οικογενειακό κλίμα, καλή προσπάθεια και πολύ δουλειά θα επιδιώξουμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, κάνοντας στο τέλος - θετικό ελπίζω – απολογισμό».

Ο αρχηγός της Δήμητρας Γιάννουλης Κώστας Κοταρέλας επιδίδει στην κόρη του εκλιπόντα Ευάγγελου Μιναρετζή, Δέσποινα, σαν αναμνηστικό για εκείνη και την οικογένειά της, το έμβλημα της ομάδας.

Στην κερκίδα του γηπέδου της Γιάννουλης βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής του Οικονόμου Τσαριτσάνης Φώτης Γκουντρουμπής, παρακολουθώντας με τις φίλες του Γωγώ και Λίνα την αναμέτρηση.

Διπλά καθήκοντα (παρατηρητή διαιτησίας και αγώνα) είχε στην αναμέτρηση Γιάννουλης - Χάλκης ο μέχρι πρότινος διαιτητής ΕΠΣΛ Αντώνης Βαλιώτης.