Βαθμολογία

«Καθάρισε» σε ένα ημίχρονο ο Πανιώνιος

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης στο γήπεδο του Βιολογικού, κόντρα στον Άρη Κουλουρίου, για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, ωστόσο αρκετά παράπονα από τον διαιτητή, κύριο Τσιτσανούδη και τον βοηθό κύριο Γκαρέλη έχουν οι φιλοξενούμενοι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Κίτσας έκανε μια σέντρα και βρήκε τον Παναγιώτη Κίτσα, που έγραψε το 1-0. Μάλιστα, μετά από δύο λεπτά οι παίκτες του Πανιωνίου πέτυχαν και δεύτερο γκολ, όταν ο Παναγιώτης Κίτσας βρήκε τον Παρασκευά Βασιλείου, που με όμορφο διαγώνιο σουτ, έγραψε το 2-0. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών, με τους Γιώργο και Παναγιώτη Κίτσα, Παρασκευά Βασιλείου και Παναγιώτη Ευθυμίου.

Στο δεύτερο μέρος, το Κουλούρι κατάφερε να μειώσει στο 51ο λεπτό, με σουτ του Κοτάκου, ενώ στο 70’ οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για ένα τέρμα που πέτυχε ο Νεράντζης και το οποίο ακυρώθηκε από τον επόπτη, με την αιτιολογία ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή.

Πανιώνιος(Αποστόλης Κορομηλάς): Κίτσας Γερ., Ελιζόπουλος Ν., Βασιλείου Παν., Σκέντζας Β., Κανής, Ευθυμίου Παν., Βασιλείου Παρ., Κίτσας Γ., Κίτσας Παν., Σκέντζας Χρ.(46’ Φλώρος Ελ., 70’ Καρδαμίλης), Ευθυμίου Παρ.(60’ Ελιζόπουλος Σωτ.).

Άρης Κουλουρίου(Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβατζάρας, Κουτσιαντάς, Νεράντζης, Αρλέτος, Χάμος, Δέλλας, Σιδηρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κοτάκος, Λαζάρου(63’ Σέλλας), Παλαμάς.

Γιώργος Μητσιούλης