Βαθμολογία

Εύκολα η Ρεάλ Μαδρίτης

Μεγάλη εμφάνιση από τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία επιβλήθηκε στο ρελαντί της Μπαρτσελόνα με 3-1 για να μειώσει στον πόντο από την κορυφή της βαθμολογίας.

Μόλις στο τέταρτο λεπτό η ομάδα του Λουίς Ενρίκε προηγήθηκε στο σκορ. Ο Νεϊμάρ πήρε την μπάλα από τα πλάγια για να συγκλίνει στο κέντρο και με ωραίο πλασέ να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε την απόδοσή της και είχε απίστευτη ευκαιρία με τον Μπενζεμά ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι δύο φορές στην ίδια φάση.

Η απάντηση της Ρεάλ, ήρθε στο 35’ όταν ο Πικέ με πέναλτι έδωσε τη ευκαιρία στον Ρονάλντο να ευστοχήσει και να φέρει το ματς στα ίσια. Στο 50’ ο Πέπε πήδηξε μόνος του και με καρφωτή κεφαλιά έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο 61’ εντυπωσιακή αντεπίθεση και τελικό αποδέκτη τον Μπενζεμά, έκανε το 3-1.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (89’ Αρμπελόα), Κρόος, Ίσκο (84’ Ιγιαραμέντι), Χάμες, Μπενζεμά (87’ Κεντίρα), Ρονάλντο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Ματιέ, Τσάβι (60’ Ράκιτιτς), Μπουσκέτς, Ινιέστα (72’ Σέρχι Ρομπέρτο), Σουάρες (68’ Πέδρο), Μέσι, Νεϊμάρ.