Βαθμολογία

Το Πουρνάρι τις ευκαιρίες αλλά την νίκη η Μελία

Νίκη με σκορ 3-0 κατάφερε να πάρει η Μελία, μέσα στην έδρα της, απέναντι στην Αναγέννηση Πουρναρίου, στο παιχνίδι που έγινε για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα, κυρίως με τους Γκατζώνη, Γεροκώστα και Ρακιντζόγλου, με αποτέλεσμα να ισχύσει ο νόμος του ποδοσφαίρου, που λέει πως όταν δεν πετυχαίνεις γκολ, μοιραίο είναι να δεχτείς.

Έτσι, στο 35’ ο Κόγιος μετά από συνδυασμό με τον Μητσιάκο, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες, κυρίως με τους Μιχάλη Κρητικό και Γκαντόγλου και έτσι ήρθε το 2-0, όταν στο 72’ ο Δαλαμπύρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ κατάφερε να σκοράρει.

Το τελικό 3-0 έγραψε στο 80ο λεπτό ο Δημήτρης Γαρυφαλλόπουλος με προσωπική ενέργεια, βάζοντας έτσι το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του. Τέλος, να σημειωθεί, ότι μετά από το αποτέλεσμα αυτό ο προπονητής του Πουρναρίου, Κώστας Μπακατσής, υπέβαλε την παραίτηση του η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδας, με αποτέλεσμα να συνεχίσει τον πάγκο της Αναγέννησης.

Μελία(Νίκος Καψούρης): Δήμας, Δαλαμπύρας(85’ Μπαρούτας), Κολοβός, Αδουλάς, Παπαγεωργίου, Αγγελακόπουλος, Κόγιος, Γαρυφαλλόπουλος Δ., Μαντουβάς(35’ Ράντζας), Μητσιάκος, Χατζόπουλος.

Αναγέννηση Πουρναρίου(Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Ι., Παλαμιώτης(65’ Κακαγιάννης), Ζαϊρές, Κρητικός Θ., Βασίλεβ, Τατίας, Γεροκώστας, Γκατζώνης, Δημουλός, Ρακιντζόγλου(55’ Γκαντόγλου), Κρητικός Θ.(30’ Κρητικός Μιχ.).

Γιώργος Μητσιούλης