Βαθμολογία

(Χ)άρη στον Ντε Λα Ρόσα

Σε ένα επεισοδιακό και συναρπαστικό αγωνιστικά παιχνίδι Αστέρας Μελισσοχωρίου και ΑΟ Αμπελοκήπων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στην έδρα του πρώτου. Και λέμε συναρπαστικό γιατί οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε τέρμα του Ντε Λα Ρόσα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό έχασαν μοναδική ευκαιρία για να κλέψουν το ματς.

Οι Αμπελόκηποι έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ στο 25', όμως το δυνατό σουτ του Μπίμπα σταμάτησε στο δοκάρι του Γάτσιου.

Στην αμέσως επόμενη καλή φάση στο ματς στο 30', ο Αστέρας άνοιξε το σκορ, όταν ο Ζαφειρούλης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 50' "ισοφάρισε" τα δοκάρια με ένα σουτ του Ζαφειρούλη.

Στο 65' οι Αμπελόκηποι κέρδισαν πέναλτι με τον Μπίμπα, κάτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και αυτό είχε ως συνέπεια να υπάρξει 5λεπτη διακοπή στο ματς. Μετά από ώρα το πέναλτι εκτελέστηκε με τον ίδιο τον Μπίμπα να αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και να χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Τελικά, η ομάδα του Άκη Ταυλαρίδη κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με στο 90' + 7' με τον Ντε Λα Ρόσα, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από πάσα του Μπίμπα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μπίμπας είχε την ευκαιρία να πάρει το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι μετά και από κόντρα σε αμυντικό του Μελισσοχωρίου.

Οι συνθέσεις

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Ηλίας Αράπης): Γάτσιος, Βαλώζος, Τσεμολάρι, Παναγιωτόπουλος, Αγγελούλης, Γουρνάρης, Λιάγκας (75' Παπαϊωάννου), Κουτσογιάννης (70' Σάββας), Ζαφειρούλης, Ευαγγέλου, Μητός (80' Ρούπης).

ΑΟ Αμπελοκήπων (Άκης Ταυλαρίδης): Κακαρδάκης, Τσόγκας, Τσάκε, Γούτος (15 λ.τ' Τριτάρης Αχ.), Μπλάνας Ν., Ραχωβίτης, Μπίμπας, Μπλάνας Γ. (45' Μπαντούκας), Τριτάρης Β., Ντε Λα Ρόσα, Δόνος.

Διαιτητές: Τσιτσιρίκας Α., Νάκας Χ., Τάνας Ι.