Βαθμολογία

Συνέχισε τις υψηλές πτήσεις το Μεγάλο Ελευθεροχώρι!

Μία ακόμη νίκη για την Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου το Σάββατο το απόγευμα αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στον Όλυμπο Καρυάς. Τελικό αποτέλεσμα 1-2 για τον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο για τις δύο ομάδες. Από πολύ νωρίς στο 20’ κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι να ανοίξουν το σκορ, στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και στην επανάληψη, στο 47’ το Μεγάλο Ελευθεροχώρι με τον Τάμπλη κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Στο 20’ ο Λυμπίκης Α. με ένα δυνατό σουτ από το κέντρο στο αριστερό «γάμα» του τέρματος έκανε το 0-1. Ο ίδιος παίκτης στο 35’ έκανε ένα ωραίο σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 47’ δυνατό συρτό σουτ έξω από την  μεγάλη περιοχή, ο Τάμπλης έκανε το 1-2. Στο 70’ φάουλ του Παππά, το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

*Το ρεπορτάζ για την ομάδα του Όλυμπου Καρυάς αν και προσπαθήσαμε πολύ δεν καταφέραμε να βρούμε τον προπονητή ή κάποιον παράγοντα για να μας το δώσει. Λυπούμαστε πολύ που αδικούμε τους παίκτες που αγωνίστηκαν.

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου: Γιαννάκος, Τάμπλης (51’ Γραμμένος Β.), Γεωργάκης, Μητούλας, Λυμπίκης Α., Παππάς, Βαλιάκος Α. (87΄Βαλιάκος Π.), Ξεφτέρης, Σαπουνάς, Βαλιάκος Μ., Κόσυβας (45’ Παναγιώτου).

Διαιτητική τριπλέτα: Κεραμίδας Ν., Πρακατές Σ., Σουλιώτης Ν.