Βαθμολογία

Κατέβασε ρολά και χάρισε την νίκη ο Μόρας

Με το τρίποντο της νίκης κατάφερε να αποδράσει από το Βλαχογιάννι ο Σμόλικας Φαλάνης, που κέρδισε την τοπική Δόξα με σκορ 0-1. Βέβαια, η νίκη για την ομάδα του Νίκου Γκαλίτσιου, οφείλεται στην πολύ καλή εμφάνιση που έκανε ο τερματοφύλακας της, Μόρας, που πραγματικά «απογειώθηκε» και με τις αποκρούσεις του κατάφερε να διαφυλάξει το μηδέν για την εστία του.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 7ο λεπτό, όταν ο Βρασίδας Κοντοθανάσης εκτέλεσε ένα κόρνερ και βρήκε τον Τζιώλα στο δεύτερο δοκάρι, που έκανε μια προβολή, αλλά ο Μόρας απέκρουσε.

Στο 10’ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Δάσσιο να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ στο 37’ ο Μεζίνι έβγαλε σε θέση βολής τον Τζιώλα, που σούταρε αλλά και πάλι ο Μόρας απέκρουσε. Στο 44ο λεπτό, ο Κόκκινος εκτέλεσε ένα φάουλ για τον Σμόλικα με την μπάλα μετά από κόντρες να καταλήγει στον Νεστορίδη, που έκανε το 0-1.

Οι παίκτες του Νίκου Φακίτσα, συνέχισαν να πιέζουν και στο 75’ ο Αθανασούλης έβγαλε μια σέντρα με τον Μεζίνι να πιάνει την κεφαλιά, αλλά και πάλι ο Μόρας απέκρουσε σε κόρνερ. Ο Σμόλικας είχε ακόμα μια ευκαιρία στο 77’ με τον Λιάκο, ενώ και στο 80’ θα μπορούσε να σκοράρει με τον Πατσή.

Η τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι, σημειώθηκε στο 85ο λεπτό όταν ο Τζιώλας εκτέλεσε ένα κόρνερ και η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού στην περιοχή, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λιόλιος, όμως ο Μόρας κατάφερε και πάλι να αποκρούσει και να κρατήσει έτσι την νίκη για την ομάδα του.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Μήσιος Δ., Αθανασούλης, Μεζίνι, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Γκουρομπίνος(75’ Μπαρούτας), Κοντοθανάσης, Φαρμάκας, Τζιώλας, Δήμος(67’ Λιόλιος).

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Μόρας, Λιούσκας, Λιανός(15’ Δολιάνης λ.τ.), Μανιώτης, Νεστορίδης, Γανός, Μπαρούτας(55’ Λιάκος λ.τ.), Τανάγιας Χρ.(46’ Κατσιγιάννης), Πατσής, Δάσσιος, Κόκκινος.

Γιώργος Μητσιούλης